Miért van az hogy akár családtagot, akár barátot vagy szaktársat, bárkit kérdezek meg, senki se akár 1 sakk meccset se játszani?
Volt aki csak annyit mondott hogy most nem , vagy majd máskor, volt aki olyat mondott hogy ő csak az apjával szokott sakkozni, volt hogy "úgyis nyernél " inkább nem játszott, de volt hogy "én nem tudok" , hiába mondom elmagyarázom mi hogy lép, de úgy se.
Pedig én is vagy 10 éve játszottam utoljára.
Miért nem akarnak az emberek sakkozni ?
Engem picit megijesztene, mert utoljára szerintem általános iskolában sakkoztam ha eltekintünk 1-2 online játéktól és persze akkoriban sem voltam kifejezetten jó, csak átlagos.
Így ha valaki sakkozni hívnak nekem is játszódna le a fejembe, hogy "Úgyis te nyernél" és így már nem lenne olyan jó tudva hogy esélytelen nyernem vagy elvárni a másiktól hogy szándékosan bután játszon hogy legyen esélyem.
Ez kb olyan mint egy testépítővel elmenni konditerembe. Vagy te ölöd meg magad és akkor sem fog tudni vele súlyokat emelni vagy ő játsza el az edzését és csak neked segít.
Olyan furcsa.
Mi anno végig sakkoztuk a szakmai gyakot, rendszeresen játszom a családdal is, 7 éves unokaöccsém imádja.
Asszonnyal is szoktunk néha játszani, de ő szerintem csak az én kedvemért, mert általában megverem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!