Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos srácok hol ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos srácok hol ismerkednek? Mert tuti nem ott ahol én.

Figyelt kérdés
Ma a Klinikáknál a metróból annyi szexi fiú jött fel, hogy csak na. 1,5 percet vártam ott. Mind átlagos volt. Mégis helyes. És egyszerűen nem értem hol ismerkednek az ilyen srácok. Mert a rómeón mindenki el van magától szállva...

2019. nov. 5. 12:12
 1/5 anonim válasza:
100%
Csak nem találkozik a kereslet és a kínálat. Biztos vagyok benne hogy az emberek nagy többsége normális csak egy kisebbség kavarja a dolgokat.. A normális nőket elbizonytalanították a pasik akik csúcsmodellekre vágynak és nagy szexjelenetekre, az átlagos srácok meg nem mernek kezdeményezni mert ugyan, nekik lehet hogy nincs jó kocsijuk és biztos nem ők kellenének.. Valahol nagyon is szomorú ez.
2019. nov. 5. 12:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A helyes szexi fiúk pont ott ismerkednek mint a nem helyes pasik. Nincs olyan hely, ahova csak szexi fiúk/lányok mehetnek be, neked kell kiszúrni őket a tömegből és kezdeményezned. Próbáld meg élőben, nézz szét az Alteregóban vagy meleg szaunákban hátha.
2019. nov. 5. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
buliban
2019. nov. 5. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom valami ilyen tematikával rendelkező bárban vagy buliban. Már ha jól sejtem, hogy te is srác vagy.
2019. nov. 5. 13:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem értem miért került ide ez a kérdés mikor a MELEG kategóriába tettem...
2019. nov. 5. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!