Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti az ilyen férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti az ilyen férfiaknak szoktatok esélyt adni ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Aki már 30 felett van, egzisztenciálisan pedig nagyon le van maradva, annak ellenére, hogy látszik rajta a törekvés, az ambício, az hogy intelligens és nem félvállról vagy lustán kezeli a dolgait.

Viszont a múltjáról nem szívesen beszél az ismerkedés elején, csak azokkal szereti megosztani, akik legalább egy picit közel kerülnek hozzá.

Én is ilyen ember vagyok.

Úgy veszem észre, hogy a nők többsége esélyt sem akar adni. Pedig egyáltalán nem vagyok sem külsőre, sem belsöre "ronda".

Szóval kérlek objektíven mondjátok el, hogy ti esélyt szoktatok-e adni az ilyen férfiaknak.

Azért szükséges ez nekem, mert tudni szeretném, a személyiségemmel van a hiba, vagy nem vagyok esélyre érdemes ember.

Csak őszintén.

2019. nov. 4. 21:59
1 2
 11/18 árokpart ***** válasza:
0%
Látom 0-ra le lettem pontozva fájhat az igazság úgy látom. Viszont azt tudni kell, hogy ha mi vesztes generáció kénytelenek leszünk külföldre kimenni boldogulni az igen-igen meg fog látszani a gazdasági mutatókon is és ezt őszinte jóindulatból és nem kárörvendésből írom, mert amúgy nagyon szeretem a hazámat. Ha szőrszál hasogatóan fogalmaznék akkor azt mondanám, hogy nekem jó lesz majd az a forintárfolyam ha nyaranta hazalátogatok a szabadságomon, de az itt maradottaknak már nem olyan biztos.
2019. nov. 4. 22:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez az “egzisztenciálisan pedig nagyon le van maradva” azt jelenti hogy kb csóró vagy , akkor nem kell ezen csodálkozni, a világ így működik.
2019. nov. 4. 22:49
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Nálam már a korod miatt kiesel, nem tudom magam 24 évesen 30feletti férfival elképzelni.

Egyébként ebből a személyiséged egyáltalán nem derül ki. Na meg az sem számodra mit takar a levan maradva, mert azért abban is nagy a szórás.

2019. nov. 5. 00:51
 14/18 anonim ***** válasza:
94%

"egzisztenciálisan pedig nagyon le van maradva, annak ellenére, hogy látszik rajta a törekvés, az ambício, az hogy intelligens és nem félvállról vagy lustán kezeli a dolgait."

Ahha, akkor mennyit sikerült megtakarítania 10,de inkább 12 év munka alatt? Semmit, tehát 4p évesen sem lesz semmije? Na az szomorú, a gyerekem apját ugyanis nem fogadom örökbe. Engem sem kell.

Ha pedig nem beszélsz a múltadról, hogy az felülírja ezt a véleményem, meg is érdemled :)

2019. nov. 5. 07:22
 15/18 anonim ***** válasza:
12%
Aki egzisztenciálisan le van maradva, annak soha nem adnak esélyt a nők. 20-25 éves kor felett minden nő elvárja, hogy saját lakásod és autód legyen.
2019. nov. 5. 07:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább az az érdekes,hogy a múltjáról nem szeret beszélni, vajon mi ennyire titkolnivaló..
2019. nov. 5. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért korántsem mindegy, hogy miért van "egzisztenciálisan lemaradva". Mert olyan munkája van, amit állam ennyire "becsül" meg, hogy épphogy kijön a fizetéséből egy hónap alatt, vagy mert sosem volt rendes munkahelye, hol akar dolgozni hol nem, alkalmi munkákból él/élt meg.
2019. nov. 5. 14:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak a főkérdést olvastam el, ami szarul van feltéve. Önamagadat lealacsonyító pozícióba teszed.
2019. dec. 6. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!