Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti az ilyen férfiaknak szoktatok esélyt adni ismerkedéskor?
Aki már 30 felett van, egzisztenciálisan pedig nagyon le van maradva, annak ellenére, hogy látszik rajta a törekvés, az ambício, az hogy intelligens és nem félvállról vagy lustán kezeli a dolgait.
Viszont a múltjáról nem szívesen beszél az ismerkedés elején, csak azokkal szereti megosztani, akik legalább egy picit közel kerülnek hozzá.
Én is ilyen ember vagyok.
Úgy veszem észre, hogy a nők többsége esélyt sem akar adni. Pedig egyáltalán nem vagyok sem külsőre, sem belsöre "ronda".
Szóval kérlek objektíven mondjátok el, hogy ti esélyt szoktatok-e adni az ilyen férfiaknak.
Azért szükséges ez nekem, mert tudni szeretném, a személyiségemmel van a hiba, vagy nem vagyok esélyre érdemes ember.
Csak őszintén.
Nálam már a korod miatt kiesel, nem tudom magam 24 évesen 30feletti férfival elképzelni.
Egyébként ebből a személyiséged egyáltalán nem derül ki. Na meg az sem számodra mit takar a levan maradva, mert azért abban is nagy a szórás.
"egzisztenciálisan pedig nagyon le van maradva, annak ellenére, hogy látszik rajta a törekvés, az ambício, az hogy intelligens és nem félvállról vagy lustán kezeli a dolgait."
Ahha, akkor mennyit sikerült megtakarítania 10,de inkább 12 év munka alatt? Semmit, tehát 4p évesen sem lesz semmije? Na az szomorú, a gyerekem apját ugyanis nem fogadom örökbe. Engem sem kell.
Ha pedig nem beszélsz a múltadról, hogy az felülírja ezt a véleményem, meg is érdemled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!