Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt olyan, hogy olyan srác lett a párotok, akit egyszer már elutasítottatok, vagy barát zónába tettetek?

Figyelt kérdés
De a pasi kedvességgel udvarlással, esetleg kis nyomulással meg tudott hódítani titeket? Most ezt szeretném megcsinálni 26/F

2019. nov. 3. 23:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Előfordulhat ilyen, kb. 100-ból 1, de ne vidd túlzásba a dolgot, ne legyél "nyomulós" mert azt már zaklatásnak veszik és zavarni fogja. Inkább viselkedj természetesen és engedd el. Lehet sose lesz belőle semmi csak az idődet pazarlod - legyen önbecsülésed, ha egy szekér nem vesz fel, hát akkor nem vesz fel. Nem megsértődni kell rajta, hanem elfogadni az élet meg megy tovább, tedd te is ezt.
2019. nov. 4. 00:26
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Demiszexuális vagyok, nálam pont hogy "barát zónában" kell ücsörögni egy darabig, mire a barátság szerelembe mélyül. (nem, nem garantált az esély)

Párommal 2 évig voltunk haverok, ő első látásra belém szeretett, ezt el is mondta.

Sosem nyomult, de mindig számíthattam rá.

2019. nov. 4. 10:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván attól is függ, hogy milyen volt ez az elutasítás, miért utasított el, mennyi ideje ismeritek egymást, stb. Teljesen más a helyzet, ha valahol megismerkedtetek, pár találkozás után ő nem akar többet, de te nyomulsz. Vagy ha évek óta haverok vagytok, esetleg közös baráti társaságban vagytok és nem akar jelenleg ennél többet.

Ezt a "barát zónás" dolgot meg sosem értettem. Nekem eddig az összes kapcsolatom barátságból lett szerelem, úgy hogy előtte évek óta ismertük egymást. Tehát "barát zónából" simán lehet szerelem. De úgy gondolom, hogy ahogy a köznyelvben ezt használják, annak semmi köze a barátsághoz, inkább csak egy "p.c." megfogalmazása annak, hogy ha valaki nem szeretné többet látni a másikat.

2019. nov. 4. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!