Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetném el hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetném el hogy ne csak barát legyek egy bizonyos srác szemeiben?

Figyelt kérdés
27 éves jó a viszonyunk de csak mint barátok. Nem akarom feladni viszont nyomulni sem szeretnék. Mit csináljak hogy többet érezzen?
2017. dec. 21. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Állj fejen szoknyában, hátha az hatásos. (irónia)

Ha önmagától nem érez többet, akkor miért koslatsz olyan szekér után, ami nem vesz fel?

2017. dec. 21. 20:29
 2/11 A kérdező kommentje:
1es: Azért csinálom mert mással nem tudom elképzelni az életem. Vele vagy senkivel sem. Ez az állapot egy éve tart. Hozzá még csak hasonlóval sem találkoztam mindenkiből hiányzott valami ami őbenne ott van. Ha előbb nem de ha idősebb lesz vagy már öreg talán megengedi hogy pár évet leéljek vele.
2017. dec. 21. 20:45
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
" Ha előbb nem, de hs idősebb lesz vagy már öreg, talán megengedi, hogy néhány évet leéljek vele." Azért ennyire ne alázd már meg saját magad.
2017. dec. 21. 20:57
 4/11 anonim ***** válasza:
"pár evet"
2017. dec. 21. 20:58
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha magától nem érez irántad semmit, akkor kár erőlködni. Megalázni meg ne alázd már meg magad... Elhiszem, hogy jelenleg úgy érzed, nincs nála jobb, hiszen valamilyen szinten idealizáltad is, és így persze, hogy nem találsz senkit.

Mondd el mit érzel, aztán lesz, ami lesz. Ha ő nem érez hasonlóan, akkor talán ideje lezárni az ismerettséget, mert ami köztetek van, az nem barátság, pont miattad, és ezen nem hiszem, hogy fogsz tudni változtatni. Viszont ha folyton ott lesz melletted, magadtól fosztod meg a boldogságot. Az ő nyakára meg plusz terhet raksz, amit nem igazán szoktak díjazni.

2017. dec. 21. 21:02
 6/11 anonim ***** válasza:

Juj, de naiv, szánalmas éretlen kislányos kommentet írtál, kérdező.

Hány éves is vagy? 15? Csak ők képesek ilyen sületlenségeket összehordani.

Nőj már fel, agyilag is.

Ha ennyire nem tiszteled magad oké, de mást ne kényszeríts már olyanra, amit nem akar.

Ne legyél már ennyire önző!

2017. dec. 21. 21:11
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért szakítottatok?
2017. dec. 21. 21:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek a kérdés miatt. Csak pár tanácsot szerettem volna. Tipikus magyar felfogás: ha valaki a padlón van rúgjunk már bele még egyet. Innentől kérlek titeket csak az írjon aki úgy érzi van használható ötlete.
2017. dec. 21. 21:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha időt áldoz rád akkor sztem nem véletlen..
2017. dec. 21. 21:56
 10/11 anonim ***** válasza:

A tipikus magyar mentalitassal a tipikus ervnelkuli idiotak szoktak dobalozni.

Hogy ne legyek off: hagyd a francba es kezdj magaddal valamit, mert gaz, amit muvelsz. Meddig akarsz sovarogni, amig elaszott oregasszony leszel?

2017. dec. 21. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!