Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan pasik akik nettó 200 ezer ft alatt keresnek és emiatt lehetetlen párt találniuk? Pesten egy targoncás is sima műszakkal 270 et megkap. Nincs ott olyan, aki 2 k alatt keresne, ezért van párjuk is.
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 14:00
21/35 A kérdező kommentje:
Miért is vagyok az?
2019. nov. 1. 15:56
22/35 anonim válasza:
Biztos létezik ilyen, de ott vagy nem a pénz az igazi akadálya, hogy barátnője legyen vagy nagyon rossz helyen keresgél..
Párom is nettó 200 alatt keres, illetve fél éve emeltek neki, így éppen elérte a 200-at. Mégis 3 ve vagyunk együtt, rohadtul nem a fizetése érdekelt, mikor őt választottam.
23/35 anonim válasza:
10#+1
Azért nincs nőd, mert a személyiséged egy korhadó fa szintjén van.
Én az összes eddigi nőmmel úgy jöttem össze, hogy se lakás, se fizum nem volt.
Annyira fura, hogy ilyet kell írjak. Ez annyira primitív, alacsony szint.
24/35 A kérdező kommentje:
Milyen befektetés?
2019. nov. 1. 17:14
25/35 anonim válasza:
Te nagyon az igazadat fújod, holott sokat tévedsz.
26/35 anonim válasza:
12 millióm van állampapírban. Azért az is igaz hogy, keveset hoz, mert az infláció okozta forintgyengülést védem csak ki vele. Idén 3,5%volt az infláció. A kamat is hasonló az állampapírra. De cakumpakk ennyi. A válság előtt másba nem is érdemes fektetni, viszont ebbe kell, hogy legalább x idő után is ugyanannyit érjen a megtakarításod, mint most jelenleg.
27/35 anonim válasza:
válság alatt ingatlan lesz a befektetés és részvény. Az várhatóan többet hoz majd a konyhára.
28/35 anonim válasza:
Kezdő orvos ismerőseim vidéken nettó 180 körül keresnek, érdekes módon mégis van párjuk...
29/35 A kérdező kommentje:
sokkal többet kapnak, 300 nettó juttatásokkal
2019. nov. 2. 14:08
30/35 anonim válasza:
Ja bocs, nem tudtam, hogy te mindenki fizetését fillérre pontosan jobban ismered, mint ő maga... Ha tudtam volna, akkor nem is fáradtam volna a válaszolással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!