Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a megyében illetve régióban már tényleg lehetetlen fiatalként párt találni? (Nógrád) 26F
Megnéztem a Nógrád megyei "felhozatalt" egy ingyenes társkeresőn. :D :D :D Részvétem ;)
Egyébként ez már országos. A fiatalok 0-24-ben a telefonjukat simogatják, vagy otthon verik a billentyűzetet.
Így egy kicsit nehéz, ráadásul 18 felett a 90% felköltözik Bp-re.
Nógrád megyében még élnek magyarok? :O
Azt hittem már csak orkok vannak.
Budapest is fiatal nő-elszívó, de még van ezen kívül pár nagy egyetemváros, ahol sok csaj van. Nálunk Szeged nagyon jó hely, mert rengeteg kisvárosi és falusi lány is jön ide tanulni, tele a város 19-25 éves csajokkal. Gondolom még Debrecen ilyesmi lehet, talán még Győr, Pécs, Egert is biztosan tudom, de kb ennyi.
Én Szolnokról származom, ott is szinte csak középiskolások vannak, vagy olyan huszonévesek, kevesen, akik nem mentek el, de ott is a legtöbb kapcsolatban van. Pl csaj unokatesóm ott lakik még, de persze ő is 10 éve kapcsolatban van, lecsaptak rá még tizenévesen és ennyi.
27/F
Esetleg veletek van a baj.
Persze, jobb a megyéket szidni!
9.
Igen, nem mindenki jóképű, izmos, magas, átlag feletti keresetű/vagyonú, vicces, magabiztos, tökös, nagydumás személyiségű. Elhiszem, hogy akire ezek többsége vagy egy jó része igaz, az vidéken is, vagy bárhol könnyen talál párt. De attól még akikre ezekből a legtöbb nem igaz, az ilyen emberek is szeretnének párt. Bocs, hogy nem vagyunk közel tökéletesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!