Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nettó 200 ezres kereset alatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nettó 200 ezres kereset alatt csak prostituáltak jutnak egy férfinak?

Figyelt kérdés

2019. nov. 1. 12:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
50%
De amúgy ezt soha sem értettem, miért lesz valaki tanár Pesten ha bármilyen alantas kétkezi gyári munkával nettó 50-100 ezerrel többet lehet keresni
2019. nov. 1. 21:13
 22/38 anonim ***** válasza:
53%

1. A tanár kérdéshez nem tudok mit szólni.

2. Én mindenkinek elhiszem, hogy milyen csodálatos dolog gyerekek felneveléssel tölteni az életből 20-on évet.

Nekem soha nem jött ez az érzés, hogy kellene. A véletlen lebabázós és ezért együttmaradásról meg van a különbejáratú véleményem, elitélem. 20-on-30 évvel ezelőtt még fogamzásgátlót szedett minden lány-nő. Aztán rájöttek, hogy az óvszerbiznisz sokkal jobb, ezért ebbe az irányba vitték el a világon az "ügyféltájékoztatás" midnennemű marketingjét.

3. De az eredeti kérdésre visszatérve, hát igen én ennyit költök el nőkre havonta, vagy többet.

De egy normális kapcsolatba (járós-együttélős) egy pasinak az ideális, ha azt a szintet tudja ugrani, hogy elvikeg ha akarunk, akkor minden este mehetnénk étterembe vacsorázni. Ez a mankó. Nem kell elmenni, csak a tudat bennünk van, hogy beleférne és ez ad egyfajta magabiztosságot egy pasinak, az kiül az arcára, egyéniségére, mindenére és a lányok ezt szagolják ki és innentől fogva van esélye egy adott lánynál. Persze ezek a dolgok csak akkor derülnek ki, ha 2-3 órát együtt töltenek beszélgetve-sétálva stb stb.

4. Én pl. randin soha nem viszek lányt plázába műanyagtányérozni, vagy papirdobozból csikrecombot majszolni. És nem is rendelek pizzát-youtubbal :-) estére. Inkébb főzök én valamit, ha ő nem tud. Monduk az is fontos, ha ezek egy lányt untatnak, az nagyon gyorsan elindulhat hazafelé :-).

Na mindegy, szóval egy szintet kell tudni ugrani és ez a lényeg.

Ha pedig azért bútorozol össze egy nővel, mert úgy mindkettőtöknek "olcsóbb" az életforma, azt is megette a franc.

Tudom ezek általánositások, de kőkeményen igazak.

2019. nov. 2. 05:05
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 47%, ne offoljuk szét a kérdést. Nem csinálok semmit rosszul, ismétlem, a tanároknál bértábla van. Nem tudom, mit csinál az óvónő ismerősöd, lehet az óvoda egyházi fenntartású, vagy az önkormányzat pótolja ki, de ez meg szerintem törvény ellenes, de mindegy is. Tanár azért lesz valaki, mert szereti a gyerekeket, szeret tanítani. Ha mégsem ezért, akkor szív egész életében, mert csak így lehet túlélni egy állami iskolát. A gyerekekért.

Kérdező, nem reagáltál semmit. Én szinte csak olyanokat ismerek akik a nettó 200 körül keresnek és mindenki házas. Nem akarod átfogalmazni a kérdésedet, hogy mégis mi a baj veled?

2019. nov. 2. 12:42
 24/38 anonim ***** válasza:
90%

"De amúgy ezt soha sem értettem, miért lesz valaki tanár Pesten ha bármilyen alantas kétkezi gyári munkával nettó 50-100 ezerrel többet lehet keresni"

Hivatásnak hívják ezt a jelenséget. Én nem vagyok tanár (van ilyen végzettségem is, viszont nem az lett én pályám), de én sem keresek többet, mint a tanárok, és tökéletesen megértem, aki inkább kevesebbért olyan munkát választ, amit hivatásszerűen végez és örömét leli benne, mint beállni a szalag mellé napi 10 órában többért.

És ahogy ne csak offoljak, hanem a kérdésre is válaszoljak: jobban el tudok képzelni társamul egy ilyen férfit, akinek a munkája a hivatása is és valami szellemi pluszt is letesz a munkájában, nem csak felveszi a fizetését.

2019. nov. 2. 13:02
 25/38 A kérdező kommentje:

Mit kellene ezen átfogalmaznom?

Egyre inkább az anyagi helyzetet és társadalmi státuszt nézik a nők, és emiatt szerintem a férfiak legalább 30-40%-a fog magányosan, jobb esetben k.pecérként kihalni.

2019. nov. 2. 13:28
 26/38 anonim ***** válasza:
53%

Már megint ez a fa..szság. Ezt csak a sikertelen lúzer incelek mondják mint amilyen te is vagy.

Egyszerűbb azt mondani, hogy emiatt van... de nem. A taszító sótlan balf.sz személyiségetek miatt van csupán.

Na meg amiatt, hogy az értelmiségi nőknél esélyetek sincs, akik meg nem a pénzre moccannak elsősorban. Maradnak az aranyásó cicababák és a qrvák, mint "nőkép". Elég szomorú amúgy. Természetesen a mérce magasan van.

... de mire fel? Ha nem tudsz semmit se letenni az asztalra, akkor mit vársz a nőktől?

2019. nov. 2. 13:57
 27/38 A kérdező kommentje:
Tartalék pénzem legalább van annyi, hogy barátnőt ,,béreljek" pár hónapra. Az értemiségi nőket végképp az érdekli, hogy az adott férfi mire vitte anyagilag az életében.
2019. nov. 2. 14:08
 28/38 anonim ***** válasza:

Fogd már fel, hogy egy normális értelmiségi nőnek jobban számít az, hogy szeresd a munkádat és a hivatásodat. Emellett az is fontos, hogy ne egy unalmas balf...sz legyél, hanem egy igazi társ, akivel lehet közös programokat csinálni.

Tudod nem mindenki nedvesedik a kommersz gagyi shoppingolásra, meg luxusvacsorákra és bárokra.

Van rengeteg esemény amire szinte ingyen el lehet menni. Csak hát ha otthonülős láma az ember, akkor nincs mit tenni.

Szerintem ti azt várjátok, hogy átlagos/ronda fejjel, sótlan hót unalmas élettel majd a nyakatokba ugorjon egy csinos instagramm modell csaj... és a saját szerencsétlenségeteket rávetítitek arra, hogy még a karrierben sem jöttek a sikerek.

2019. nov. 2. 14:18
 29/38 anonim ***** válasza:
53%

A barátnő bérlés meg egy vicc. Komolyan azt hiszed bármit is ér, hogyha egy unott qrva színészkedve nyögdécsel a farkadon?

Hamar rá lehet unni, mert akkora kamu az egész... és pont az lenne az egész lényege, hogy a csaj imád téged és emiatt vadul be. Pénzen ezt nem lehet megvenni. Ha 10 milliót fizetsz is.

2019. nov. 2. 14:20
 30/38 anonim ***** válasza:
71%
Kérdés mennyit tudsz havonta félretenni. Ha 40 ezret, akkor két heti 1 prosti belefér. 15-20 ért már egy órára jó vagy náluk. Amúgy normális nő nem áll nettó 200 as hapsival,hanem kiröhögi magában, Üdv a csóróklubban.
2019. nov. 2. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!