Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hagynátok a fenébe a nőt, ha megtudnátok róla (tőle), hogy diagnosztizálva van bipoláris zavarral és kényszerbetegséggel?
Ez a "bipolárisnak nyilvánított" elég precíz megfogalmazás egyébként, mert az én diagnózisom egyetlen nyamvadt karikázgatós teszt alapján lett felállítva, ijesztő belegondolnom, hogy ennyire egyszerű megszerezni egy életre szóló stigmát (hiszen a válaszok fele mutatja, hogy innentől kezdve tökmindegy, kezeltetem-e magam vagy normális emberként funkcionálok-e évek óta, mindig lesznek, akik kiakadnak már a szó hallatán is).
Elsősorban azért kérdeztem, mert találkoztam egy sráccal, aki szemmel láthatóan szimpatikusnak talál, és keresi a társaságomat továbbra is annak ellenére, hogy említettem neki a dolgot. Nem tudom, ebből arra kellene-e következtetnem, hogy meg akar állni a haverkodásnál (mégis csak több mindent képes/hajlandó lenyelni az ember olyasvalakitől, akivel nem tervezi összekötni az életét), vagy arra, hogy párkapcsolatban is meglehetősen toleráns lenne.
nemtom, nekem csak baratom lett bipolaris (barat-barat), es kb megszakadt a baratsagunk. ha en keresem, orul, de magatol nem jutna eszebe, ha epp manias akkor azert, mert minden nap mashol bulizik, ha depis akkor meg otthon sir. nem lehet ra szamitani semmiben, mert teljesen el van foglalva a sajat hangulataival es eselytelen h esetleg egy huzos idoszakban en tamaszkodjam ra. szoval betettem ilyen haver fiokba akit felhivok ha epp kedvem van logni valakivel, de ennyi.
parkapcsolatot nem kezdenek ilyen emberrel emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!