Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsony lányokkal miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányokkal miért nehezebb mindig?

Figyelt kérdés

Ezek a 150-160 cm-es lányok kifejezetten gonoszak, roszindulatúak néha. Feltételezem, hogy kisebbségi komplexussal rendelkeznek. Nem mondom, hogy mind az, de többségében igen.

A magasabb nőkkel sokkal egyszerűbb. Kedvesebbek, közvetlenebbek. Jártan/randiztam magasabb csajokkal vagy velem egy magassal.

De ezekkel a kis törpékkel valahogy sokszor meggyűlt a bajom.

2019. nov. 1. 02:30
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hát én meg azt látom, hogy a magas, vékony nők dekoratívabbak és jobban megnézik őket a férfiak. Engem nőként több férfi talált alacsonynak a 162 centi magasságommal. Azt mondták, kicsi vagyok. Szóval én tök mást tapasztalok, mint ti. Mindazonáltal továbbra is úgy gondolom, nem a magasságon múlik a dolog, van akinek az számít, van akinek nem.
2019. nov. 1. 13:57
 22/25 anonim ***** válasza:
Na, ez meg nekem újdonság, hogy nő 162 centi magassaggal alacsony egy férfinak. :D Átlag női magasság a tied. Én közel 180 centi vagyok...
2019. nov. 1. 14:26
 23/25 anonim ***** válasza:

15: Zavarni a sréhen lévő szomszéd zavar, amikor kopácsol meg flexelget amikor hétvégén mondjuk pihennék. 😉

Én kicsit sajnálom azokat akik binárisan/felszínesen/hanyag módon gondolkoznak. Ezek szülik a buta általanosításokat. :)

2019. nov. 1. 14:52
 24/25 anonim ***** válasza:
Azért zavar mindenkit az általánosításod mert bicska nyitogató stílusban szidod a számodra nem szimpatikus embercsoportot. Ez olyan mintha valaki azt mondaná hogy a kigyurt két ajtós szekrény férfiak mind buták és bunkók.
2019. nov. 1. 16:36
 25/25 anonim ***** válasza:

"Egy nő úgy 170 cm-től igazán nőies... Szerintem."

173 centis nőként köszönöm ezt, viszont a saját ismerettségi körömben úgy látom, hogy a férfiak nagyrésze inkább az alacsonyabb nőkre bukik.

Ettől függetlenül nem gondolom, hogy magasságfüggő lenne, ha egy nő bunkó, sokkal inkább inkább neveltetés és korábbi tapasztalatok függvénye.

2019. nov. 1. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!