Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az alacsony lányokkal miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alacsony lányokkal miért nehezebb mindig?

Figyelt kérdés

Ezek a 150-160 cm-es lányok kifejezetten gonoszak, roszindulatúak néha. Feltételezem, hogy kisebbségi komplexussal rendelkeznek. Nem mondom, hogy mind az, de többségében igen.

A magasabb nőkkel sokkal egyszerűbb. Kedvesebbek, közvetlenebbek. Jártan/randiztam magasabb csajokkal vagy velem egy magassal.

De ezekkel a kis törpékkel valahogy sokszor meggyűlt a bajom.

2019. nov. 1. 02:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

Ez Potom hülyeség. Nem ilyenek alapján lehet egy embertípust megállapítani... Még a középkorban külalak alapján próbálták be azonosítani az emberi jellemeket. Azóta már bőven rájöttek hogy ez nem ennyi. Létezik pszichológia és ok okozati összefüggés. És az nem igaz, hogy minden alacsony nő pukkancs lenne. Mint ahogy az sem igaz hogy minden dagadt ember állandóan vigyorog. Bőven találni ellenpéldát is tehát ebből nem lehet konzekvenciat levonni...

Egyébként ha ez érdekel olvas pszichológiát. Rengeteg mindent lehet megtudni az emberekről. És arra is rájössz hogy külalak alapján csupán (!!) nem lehet!

2019. nov. 1. 07:34
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha ennyire nem jönnek be az alacsony nők minek foglalkozol velük és minek gyűlölködsz? Semmi értelme ennek a kérdésnek, de legalább tükrözi az intelligencia szintedet. A nőiesség nem a magasságtól függ.
2019. nov. 1. 08:00
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

"Egy nő úgy 170 cm-től igazán nőies... Szerintem."

Akkor ugye nem zavar, ha valaki(bárki) azt mondja, hogy egy férfi 190centitől igazi férfi, ehhez persze megfelelő izomzattal. :)

2019. nov. 1. 08:34
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Az általánosítás egy baromi kényelmes fotel. Ne huppanj bele olyan könnyen, mert lehet átesel rajta könnyen, mert korhad mondjuk. :)

Egy embernek a magassága csak egy attribútum a sok közül. Azon el sem gondolkoztál, hogy a komplex személyiségét nem (csak) a magassága (abból adódó eseteleges komplexusa) határozza meg?

;)

13: Damn! Rövidebb lett 6 centivel, maradhat? (Nem mintha olyan izmos lennék 🤣)

41F

2019. nov. 1. 08:59
 15/25 A kérdező kommentje:

"Az általánosítás egy baromi kényelmes fotel."

Az általánosítás csak azt zavarja, aki nem rendelkezik elegendő önbizalommal. Érdekes módon engem nem zavar, ha általánosításb kevernek. Csak nevetek rajra, 10 perc múlva meg már máshol jár az eszem.

2019. nov. 1. 09:46
 16/25 anonim ***** válasza:
95%
Magas nő vagyok, ismerek hozzám hasonlóan magas lányokat, akik el vannnak szállva maguktól és elviselhetetlen személyiségük van és alacsony lányokat, akik olyan kedvesek és közvetlenek, hogy új társaságban 5 perc után mindenki imádja őket. Szerintem nem a magasságon múlik, hanem a neveltetésen és azon, hogy hogyan bántak velük eddig az emberek. Akit körberajongtak embrió kora óta és minden lélegzetvételét egy rakás férfi dicsérte ész nélkül, az nyilván a teremtés csodájának fogja tartani magát magasságtól függetlenül. Nekem pl magas és viszonylag csinos nő létemre vannak olyan lelki problémáim, amik miatt nem ajánlanám magam senkinek kapcsolatra.
2019. nov. 1. 10:11
 17/25 anonim ***** válasza:
67%
Ha én magas nőként megkapom, hogy zsiráf vagyok és a magasság nem nőies, az alacsonyabb nőt meg körülugrálják a férfiak, akkor nem nehéz következtetni rá, hogy ki lesz jobban elszállva magától. Magas nőként hiába vagy vékony meg öltözöl csinosan, akkor is többet kell tenni érte, hogy felfigyeljenek rád egyáltalán.
2019. nov. 1. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: ostobaság. A modellek is magasak és nem véletlenül. Nem a magasságon múlik, ha nem tetszel.
2019. nov. 1. 11:30
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ostobaság, tapasztalat :)
2019. nov. 1. 12:40
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
És modellekhez nem lehet hasonlítani egy hétköznapi magas, vékony nőt. Ez inkább ostobaság.
2019. nov. 1. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!