Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsony lányokkal miért nehezebb mindig?
Ezek a 150-160 cm-es lányok kifejezetten gonoszak, roszindulatúak néha. Feltételezem, hogy kisebbségi komplexussal rendelkeznek. Nem mondom, hogy mind az, de többségében igen.
A magasabb nőkkel sokkal egyszerűbb. Kedvesebbek, közvetlenebbek. Jártan/randiztam magasabb csajokkal vagy velem egy magassal.
De ezekkel a kis törpékkel valahogy sokszor meggyűlt a bajom.
Ez Potom hülyeség. Nem ilyenek alapján lehet egy embertípust megállapítani... Még a középkorban külalak alapján próbálták be azonosítani az emberi jellemeket. Azóta már bőven rájöttek hogy ez nem ennyi. Létezik pszichológia és ok okozati összefüggés. És az nem igaz, hogy minden alacsony nő pukkancs lenne. Mint ahogy az sem igaz hogy minden dagadt ember állandóan vigyorog. Bőven találni ellenpéldát is tehát ebből nem lehet konzekvenciat levonni...
Egyébként ha ez érdekel olvas pszichológiát. Rengeteg mindent lehet megtudni az emberekről. És arra is rájössz hogy külalak alapján csupán (!!) nem lehet!
"Egy nő úgy 170 cm-től igazán nőies... Szerintem."
Akkor ugye nem zavar, ha valaki(bárki) azt mondja, hogy egy férfi 190centitől igazi férfi, ehhez persze megfelelő izomzattal. :)
Az általánosítás egy baromi kényelmes fotel. Ne huppanj bele olyan könnyen, mert lehet átesel rajta könnyen, mert korhad mondjuk. :)
Egy embernek a magassága csak egy attribútum a sok közül. Azon el sem gondolkoztál, hogy a komplex személyiségét nem (csak) a magassága (abból adódó eseteleges komplexusa) határozza meg?
;)
13: Damn! Rövidebb lett 6 centivel, maradhat? (Nem mintha olyan izmos lennék 🤣)
41F
"Az általánosítás egy baromi kényelmes fotel."
Az általánosítás csak azt zavarja, aki nem rendelkezik elegendő önbizalommal. Érdekes módon engem nem zavar, ha általánosításb kevernek. Csak nevetek rajra, 10 perc múlva meg már máshol jár az eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!