Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki csinos fiatal nőket látok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csinos fiatal nőket látok reggel munkába menni biciklin vagy tömegközlekedésen, ők főleg olyan férfiakkal ismerkednek, akiknek autója van?

Figyelt kérdés

Vagy ismerkedéskor nem számít nekik, ha a másik is hasonló módon közlekedik, mint ők?

Olyan válaszoljon, aki vagy maga is a kérdésben szereplő típusú ember, vagy pedig tud is valamit az ilyen nőkről és az ő preferenciáikról. (Random hülyeséget pls ne)

2019. okt. 31. 09:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
95%

Istenem... Trollkodó férfiak írnak nők nevében, be ne vegyétek már :D

Buszozó nő vagyok, mert nincs meg a jogsim még, most van folyamatban. Aztán veszek kocsit. Férfit nem keresek se autóval, se anélkül.

2019. okt. 31. 21:44
 22/23 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Egész sok nőt talán tényleg nem érdekel, de már voltak olyan nőkkel randijaim, ahol ez egész hamar téma lett és csalódottságot láttam rajtuk, amikor mondtam, hogy nincs kocsim.

Igaz egyszer olyan is volt, hogy a csaj kocsival jött a randira, én busszal, a végén jól alakultak a dolgok és haza vitt, felmentünk hozzám. Csak ez régen volt, mostanában jobban megmaradt ez, hogy többször is volt, hogy azt láttam zavar nőket, hogy nincs kocsim.

27 éves vagyok, kocsit nem igazán akarok (se nem vonz a vezetés különösebben, se szükségem nincs rá; talán majd ha egyszer családom lesz), jogsim van, de csak azért csináltam hogy legyen.

11: Amúgy a bevásárlást tudjátok meg lehet oldani manapság házhozszállítással is. Tesco házhozszállítás, hallottátok már? De már pár másik boltnak is van ilyenje. Éltem kint Angliában és ott az emberek fele már nem is jár nagybevásárlásra, hanem a bejárati ajtóhoz rendeli a nagybevásárlást 500-1000 forint szállítási költségért.

21: Volt aki trollnak tűnt (pl a 13-as), de volt aki nem.

2019. nov. 2. 08:24
 23/23 anonim ***** válasza:
52%
Simán meg lehet állapítani, hogy a többség trollkodik gyk-n. Unatkozó férfiak kiadják magukat nőnek és a többi férfit hergelik. Különösen megfigyelhető ez iskolai szünetek és ünnepek környékén. De persze mindig van aki bedől nekik.
2019. nov. 2. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!