Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki csinos fiatal nőket látok reggel munkába menni biciklin vagy tömegközlekedésen, ők főleg olyan férfiakkal ismerkednek, akiknek autója van?
Vagy ismerkedéskor nem számít nekik, ha a másik is hasonló módon közlekedik, mint ők?
Olyan válaszoljon, aki vagy maga is a kérdésben szereplő típusú ember, vagy pedig tud is valamit az ilyen nőkről és az ő preferenciáikról. (Random hülyeséget pls ne)
Egyértelmű hogy legyen autója. Mivel ruccannánk le nyáron horvátba, vagy télen síelni? Vagy csak egy egy hétvégére kirándulni, de nem kell messze menni a dolgokkal, egy szimpla nagybevásárlást hogyan intéznénk el? Ilyenek pl. hogy liszt, mosópor, egyéb nehéz cuccok.
Ezenkívül hogy ő bkv zik hétköznap az nekem mindegy. Nekem is van autóm, neki is legyen, mert én nem leszek egy faszi taxija az hót sicher. Mondjuk ez soha szóba sem került, mert bárkit akit ismertem, összejöttünk, volt kocsija.
Nekem nem számít.
Belváros szélén élek, parkolni az utcán lehetetlen, a munkahely 10 perc bicajjal, fizetős zónában, télen meg sétálok.
Én értem az összefüggést, pont azért szeretnének ezek a nők kocsis pasit, mert nekik nincs autójuk pedig úgy kényelmesebb lenne az élet.
Ha lenne autójuk nem számítana, hogy a másiknak van-e, mert nekik úgyis van...
Van ebben valami.
attol függ hány evesek vagytok
ha tini , 19 vagy , nem gaz hogy bkv -val kozlekedsz .
ha 30 , 40 es plusz .. akkor gaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!