Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki csinos fiatal nőket látok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki csinos fiatal nőket látok reggel munkába menni biciklin vagy tömegközlekedésen, ők főleg olyan férfiakkal ismerkednek, akiknek autója van?

Figyelt kérdés

Vagy ismerkedéskor nem számít nekik, ha a másik is hasonló módon közlekedik, mint ők?

Olyan válaszoljon, aki vagy maga is a kérdésben szereplő típusú ember, vagy pedig tud is valamit az ilyen nőkről és az ő preferenciáikról. (Random hülyeséget pls ne)

2019. okt. 31. 09:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%

Egyértelmű hogy legyen autója. Mivel ruccannánk le nyáron horvátba, vagy télen síelni? Vagy csak egy egy hétvégére kirándulni, de nem kell messze menni a dolgokkal, egy szimpla nagybevásárlást hogyan intéznénk el? Ilyenek pl. hogy liszt, mosópor, egyéb nehéz cuccok.

Ezenkívül hogy ő bkv zik hétköznap az nekem mindegy. Nekem is van autóm, neki is legyen, mert én nem leszek egy faszi taxija az hót sicher. Mondjuk ez soha szóba sem került, mert bárkit akit ismertem, összejöttünk, volt kocsija.

2019. okt. 31. 10:03
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
#11 Több mint 50 országban jártam, autó nélkül. Horvátba' is. :D Havi egy bevásárlást el lehet intézni taxival is, vagy car sharing. Ami azt illeti, havi pár taxizás még mindig olcsóbb, mint saját autót fenntartani. Napi 20 km alatt még a car sharing is költséghatékonyabb.
2019. okt. 31. 10:08
 13/23 anonim ***** válasza:
64%
Egy jó autó alap egy férfinél, min 1-1.5 millió feletti árban. Plusz azért ne otthon lakjon, legyen lakása. Nem baj ha hitel van rajta, de fontos, hogy oda tudjak költözni hozzá adott esetben. ÉS igen, biciklivel járok munkába. 24 L.
2019. okt. 31. 10:43
 14/23 anonim ***** válasza:
52%

Nekem nem számít.

Belváros szélén élek, parkolni az utcán lehetetlen, a munkahely 10 perc bicajjal, fizetős zónában, télen meg sétálok.

2019. okt. 31. 10:52
 15/23 anonim ***** válasza:
52%
Semmi összefüggés nincs közte ki, mivel hogyan közlekedik a városban. Ha viszont valaki a kocsidért cuppan rád akkor azt a golddiggert nagy ívben kerüld el.
2019. okt. 31. 11:51
 16/23 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem számít az autó. Negyed óra alatt a munkahelyemen vagyok villamossal. A férjemnek nincs autója, jogsija se. Nem érdekelt. Mikor megismertem, egyből megfogott a személyisége, a humora. Magasról tettem a többi szrságra amit állítólag a nők elvárnak.
2019. okt. 31. 12:37
 17/23 anonim ***** válasza:
47%
Mikor megismertem a férjemet, mindketten bkv-val jártunk, nem volt autója. Időközben vettünk autót, de a férjem azóta is bkv-val jár dolgozni, mert sokkal hamarabb beér.
2019. okt. 31. 15:00
 18/23 anonim ***** válasza:
52%

Én értem az összefüggést, pont azért szeretnének ezek a nők kocsis pasit, mert nekik nincs autójuk pedig úgy kényelmesebb lenne az élet.

Ha lenne autójuk nem számítana, hogy a másiknak van-e, mert nekik úgyis van...

Van ebben valami.

2019. okt. 31. 16:16
 19/23 anonim ***** válasza:
Ez olyan, mint a lakás elvárás, a lánynak nincs és éppen ezért várja el, hogy a pasijának legyen, hogy ő “be tudjon költözni”. Mint a #13. is, még ha troll is, rengeteg ilyen van és tök logikus, persze lehetünk ál naivak.
2019. okt. 31. 16:20
 20/23 anonim ***** válasza:
37%

attol függ hány evesek vagytok

ha tini , 19 vagy , nem gaz hogy bkv -val kozlekedsz .

ha 30 , 40 es plusz .. akkor gaz

2019. okt. 31. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!