Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Elfogadható vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Elfogadható vagy taszító?

Figyelt kérdés
Ha a barátnőtök csipkelődik veletek,kötekedik,visszaszólogat persze nem komolyan csak viccből és nem állandóan csak néha ilyen a természete de tudja hol a hátár.Visszataszító vagy benne lennétek a csipkelődésbe?
2019. okt. 30. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A férjem és én ilyenek vagyunk. Megy az adok-kapok, persze nem állandóan. A kapcsolat elején sokkal inkább jellemző volt ez mint most. Eleve, úgy ismertem meg hogy viccből bele akart hajítani egy tóba :D Két nappal az első találkozásunk után (külföldön voltunk önkéntesek mindketten) már olyanokat megcsináltunk hogy:

- ellopta a nevemmel ellátott karkötőt, amit a munka során viselnem kellett

- kicseréltem a korsó sörét kólára

- csónakázás közben folyton rám fröcskölte a vizet

- elcsórtam és megettem a szendvicsét

most hogy felsoroltam, nagyon hiányoznak ezek :D amúgy vettük a poénokat, semmi sértődés nem volt. És akkor még nem is jártunk.

2019. okt. 30. 21:16
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha valóban tudja, hol a határ, akkor oké.
2019. okt. 30. 21:37
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Imádnám! Sajnos soha nem volt olyan párom, akivel lehetett volna így osztani egymást. Szeretem az ilyen adok-kapok riposztozást. Persze tényleg csak poénból, nem komolyan. Nekem nagyon-nagyon bejönne!

48Ffi

2019. okt. 30. 21:43
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten bejön az ilyen humor. Ha a nő is veszi az ilyen poénokat, akkor teljesen rendben van. Nekem még tetszene is. Nagyon sok nőben pont az nem jön be, hogy nincs humorérzéke.
2019. okt. 30. 22:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nem csak hogy elfogadható, de egyenesen vonzó is. Szerintem ha valaki tud kulturáltan csipkelődni, az az intelligencia jele. Az pedig nagyon vonzó egy nőben.

Annyi a kikötés, hogy az egész ne menjen át szándékos alázásba, személyeskedésbe, az ugyanis már taszító és pont az ellenkezőjét (mármint az intelligencia hiányát) bizonyítja.

2019. okt. 30. 22:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönne én is ilyen vagyok, csak férfiban. Sajnos manapság a szarkazmust és az efféle (nem bántó) "visszaszólogatást" a legtöbben bunkóságnak veszik és megsértődnek. Állítólag milyen "kemény" világban élünk, ehhez képest a legtöbben a legapróbb baromság miatt is megsértődnek, hisztiznek totál lelkibetegek lesznek.

Sajnos exem is hasonló volt, sose értette igazán az efféle dolgokat, mindig bántásnak vette, szóval vele igyekeztem kerülni az ilyen viselkedést, ami azért elég nehéz volt, mert a személyiségem elég meghatározó része.

2019. okt. 31. 06:19
 17/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz.(:
2019. okt. 31. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!