Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Elfogadható vagy taszító?
A barátommal rendszeresen csipkedjük így egymást.
Valakit zavar, valakit nem. A határt viszont tudni kell.
21/L
Férfiként sosem szerettem a férfiakkal több időt együtt tölteni, ugyanis mindig ez ment és jól elvoltak így. Én csak szerettem volna visszaszólni, de sosem tudtam semmi frappánsat, erre rájöttek, aztán ment a szivatás előszőr még viccből, aztán egyre komolyabban, még végül vagy a szivatás volt, vagy hozzám sem szóltak. Ha véletlenül emberemre találok, akinél nem 10% az esélyem arra, hogy vissza tudok szólni, akkor kiderül, valahol mélyen én is olyan ember vagyok, aki szeret kötekedni, csak én ezt sokkal szűkebb réteggel tudom megtenni. Sajnos nők közül is akadnak, akikkel nem tudok mit kezdeni, mert akár egy beszólással a földbe döngölnek. Akkor meg oda a játék, oda az élvezet, mert a másik nem képes visszaszólni.
A hosszú bevezető után, szeretem, ha egy lány érti a viccet és vissza is tud szólni és én is képes vagyok vele lépést tartani, de ez az egész tényleg csak vicc, mert mindenki tudja, hol a határ.
Nálam igen, számomra az ilyen emberek kiállhatatlanok.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!