Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szigorúan követem az orvos utasításait mégis olyan mintha be lennék állva? Hogy legyen így barátnőm?
Ez teljesen kész :D
Azt mondják ismerkedjek. Meg "szimpatikus srác vagy meg fogod találni az igazit" xD
"Jófej vagy" mintha ez érdekelne bárkit :D
"Jóképű" xE ddd pff
Néha mintha egy másik dimenzióban lennék értitek?
Nemsokára megint befekszek a kórházba monekijuk ott legalább jofejek az emberek meg bírnak
Mindegy bírnak e
Igazából mineehy
Mindegy
Igen, elvileg OCD-m van. De múltkor azért kerültem kórházba, mert pszichotikus állapottal jött elő.
Most is tartok ettől a kórházak dologtól. De bemegyek önként, mert szeretném, ha végre jó lenne minden.
Teszek érte, probálkozok. De most már egy komplett idiótának gondolom magam, akinek nem szabad hogy barátnője legyen.
Ez nem önsajnáltatás. Nem tudom elmagyarázni rendesen. Én sem hiszem el 100%-osan, hogy ez így van.
Szerintem nem vagyok annyira szar ember, de jönnek ezek a hülye gondolatok és néha nem tudom eldönteni mit szabad elhinnem és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!