Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most buta vagy éppen hogy okos a lány? Lehet nem észrevenni ha udvarlok neki?
25 körüli lányról van szó. Neten de nem társkeresőn ismertem meg. Nem is tudom ,hogy kezdődött. Kis faluban lakik egyszer arra jártam,írtam "ott vagyok érte" (persze ő más városban vt dolgozni) azóta beszélgetünk.Szimpatikus de egy két dologban butácska(vagy annak teszi magát). Egy randit megérne azért. Több pasi us nyomulgat rá,de lecsúszott, írástudatlan, elvált alkesz ...a "konkurencia"de közelebb laknak mint én. Többször volt arról szó bejön a lány a városba ahol lakom...együtt megyünk strandra. Aztán nem jött. Panaszkodik a szülei szigorúak. Falun szokás vt a legkissebbet otthon tartani...lehet itt is erről van szó?
Írkálok ,próbálok neten udvarolni ,segíteni neki. De valahogy nem sok visszajelzés jön. Ha nem írok rá 1-2napig ő ír nekem.
És milyen visszejelzésnek örülnél?
Velem ugyan ez a szitu,a pasi bókol,keresi a tàrsasàgom,viszont nem tudom,hogy mire vár és miért nem mondja ki nyíltan,hogy mit akar.Erre a burkolt udvarlásra nem tudom,hogy hogyan válaszoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!