Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőket utáló, férfiak véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőket utáló, férfiak véleménye érdekelne, hogy miért utálta meg, egy nőt, vagy többet?

Figyelt kérdés

2019. okt. 26. 16:24
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
12es válaszoló lehet, hogy igazad van. De légyszíves olvasd el még egyszer amit írtam. Én elfogadtam az előző kapcsolatáról a gyermekét. Ezt a részt kihagytam, tudta hogy szeretnék közös gyermeket erre azt hazudj hogy medő.
2019. okt. 26. 17:03
 12/25 A kérdező kommentje:
12es most komoly mond meg őszintén ez nem gonoszság egy nő részéről...
2019. okt. 26. 17:05
 13/25 A kérdező kommentje:
12es lakást biztosította neki, felírtam legalább 5munkahelyet ahol dolgozhat, és fel is veszik. Én állattartással foglalkozom nekem ebből van pénzem.És mégis hazudott, hogy medő.
2019. okt. 26. 17:07
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Igen, egy nő részéről gonoszság. Veled ezt egy (1) nő tette, és általánosítasz.
2019. okt. 26. 17:22
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
12es vagyok. Gonoszság, de ez továbbra is egy nő.
2019. okt. 26. 17:25
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
És nem vagyok nőgyógyász, de van ilyen, hogy két embernek sehogy se lesz egymással gyereke, egy harmadik emberrel meg összejön. Úgyhogy lehet, azt hitte, meddő, mert veled nem jött össze a gyerek. Bár nem tudom, hogyan hihette, hogy meddő, amikor előző kapcsolatból már volt gyereke.
2019. okt. 26. 17:38
 17/25 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező. Én az vagyok. 34 éves férfi vagyok, túl 4 párkapcsolaton és megannyi rövid v egyéjszakás kalandon. Megsúgom, a 4 ből 3 megcsalt, elmentek randizni pasikkal és röhögve vállalták, hogy az én hibám, mert nem tudtam férfi lenni, magabiztos lenni teljesen. Sok hisztis volt, hazudozós és átverős a rövid kapcsolatokban. Pedig hidd el, tanárnőket, mérnöknőket, jogásznőket, közgazdásznőket fogtam ki. De mind egyforma volt.
2019. okt. 26. 20:42
 18/25 anonim ***** válasza:
64%
Egész hihető lenne, utolsó, csak a szakma felsorsolásnál kicsit túltoltad.
2019. okt. 26. 20:46
 19/25 anonim ***** válasza:
70%
*felsorolásnál
2019. okt. 26. 20:47
 20/25 anonim ***** válasza:
29%
Ja és a legdurvább az, hogy az egyiket vissza akarta kapni, mert nagyon szerettem. Küldtem neki 4 szerelmes levelet és benne 20-20 ezer ft-ot minden levélhet mellékelve, hogy egy havi albérletet fizessek ki helyette. Önzetlen voltam. a 4. levél után szó nélkül bement a rendőrségre és feljelentett. Be kellett mennem kihallgatásra és tisztára mosni magam és megígérni, hogy soha többé ne írok szerelmes levelet neki (csöpögős, kérlelős, szerelmes levelek, semmi rossz nem volt bennük), mert akkor az ügyészhez kerül a dolog, onnan a bíróságra zaklatás miatt. Nagyon vigyázzatok. 3-4 facebook üzenet is sokszor elég a zaklatáshoz, akkor is, ha azt mondod neki, hogy édes bogaram. Ja, azóta együtt van egy dúsgazdag 29 éves pasival, minden hónapban görögben nyaralnak. Én meg azóta is nyelem a nyugtatókat.
2019. okt. 26. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!