Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van így? Ha megismerem egy csaj anyját, már nem tetszik a csaj.
Figyelt kérdés
Az van, hogyha megismerem egy csaj anyját akkor utánna már arra gondolok hogy a csajszi is úgy fog majd kinézni az idő múlásával mint az anyja. És valljuk be, kishazánkban a 40+, 50+ nők már erősen romosak. Jön a klimax, a testalkat "molettesedik", előjönnek a szőrszálak meg a rácnok az arcon. És ezt a hervadást max. valami olcsó parfümmel vagy randa vörösre festett hajjal próbálják késleltetni. Ilyekor meg elmegy a kedvem a hosszú távú kapcsolattól, mert nem akarom végignézni hogy egy fiatal nőből akár pár év leforgása alatt egy kövéredő asszonyság lesz. Ez kóros? Vagy más is van így ezzel?2019. okt. 26. 12:55
11/17 anonim válasza:
Persze, te ugye örökké úgy fogsz kinézni, mint most. Nézd meg apádat vagy a többi 40-50+ pasit.
12/17 A kérdező kommentje:
11 Bocsi, mucika, én teszek azért, hogy megőrizzem a fittségemet. Mikor észrevettem, hogy feljött rám pár kiló, nem kezdtem el ideológiát gyártani hozzá, hogy a korral jár meg az igazi férfi pocakos, hanem elkezdtem futni meg gyakrabban túráztam. Sokaknál meg annyi a test karbantartása, hogy vörösre festik a hajukat, aztán hagyják lenőni.
2019. okt. 26. 17:26
13/17 anonim válasza:
#12: Cuncuska, kit érdekel, hogy mit teszel most éppen. Nézd meg apádat. Másnál az anyja kinézete számít, nálad az apádé nem? Amúgy anyádat is megnézheted, tőle is sok mindent örökölsz. Fitt, karcsú, erős? Apád is?
Te nem fogsz kopaszodni, őszülni, ráncosodni? Ezekre mit edzel, nyuszika?
14/17 anonim válasza:
Te nem fogsz kopaszodni, őszülni, ráncosodni? Ezekre mit edzel, nyuszika?
40 felett 5 ből 4 férfi kopaszodik vagy őszül, de ez sokkal jobb dolog, mint a lecsüngő tőgyek, és a tank alkat a nőknél.
15/17 anonim válasza:
Ha egy férfi kopaszon sportos, ápolt, jól öltözött, mint egy Jason Statham, akkor jót is adhat neki. Ellenben egy nőnek a bálna testalkat nem sok jót jósol...
16/17 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem így működik.. 10 éve vagyunk együtt a férjemmel, ezalatt, hol ő volt 20 kilóval több, hol én 10-el több vagy kevesebb. Adott élethelyzettől és betegségektől függően. Ugyanúgy szerettük egymást. Szomorú, ha csak a külsőtől függ a szeretet és nincs mögöttes tartalom, nem számíthat rád a másik ha baj van.
17/17 anonim válasza:
" Ilyekor meg elmegy a kedvem a hosszú távú kapcsolattól"
Igen jól teszed, hogy megkíméled őt magadtól.
Apropó, te hol ittál az örök fiatalság forrásából?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!