Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartjátok többre azt az embert, aki 2-3 lakótárssal együtt él és csak egy szobát tud bérelni, mint azt, aki a szüleivel lakik?
Mint, ahogy az előző is megírta, ilyen árak mellett, totál érthető, ha nem engedheti meg magának, hogy külön költözzön, vagy inkább spórolna amíg teheti.
Abban az esetben, viszont gáz, hogy anyucinál lakik, hogy ha nem is akar ezen változtatni!!!!
Volt párom simán ideköltözhetett volna hozzám is, ketten lettünk volna. De ehelyett inkább nekem kellett átjárnom az anyukája és a húga mellé, 4-en 2 szobára, ahol semmi magánéletünk nem volt. Meg akart győzni, hogy költözzek oda.
Ha hosszú távon sem képes elengedi anyuci szoknyáját, ott mindig veszekedési téma lesz az intimitás hiánya és, hogy anyós esetlegesen több mindenbe szól bele, mint amibe eleve szabadna.
Szóval, amíg nincs más lehetőség, addig semmi gond nincs vele, de szerintem, amint adódik egy jobb lehetőség, s úgy sem képes valaki függetlenné válni, az már gáz.
Attól, hogy nem együtt laknak, ugyanúgy tarthatja akár napi szinten a szüleivel a kapcsolatot. Én is így teszem.
23/N
Én két város között ingázok folyton, mert így jövök ki jól jelenleg. Sajnos muszáj albit bérelnem ezért lakótársakkal, amikor egy időre szülővárosomban vagyok, akkor a szüleimnek lakom. Van, hogy úgy jön ki, hogy hetekig.
Sem az albi, sem szüleimél élés nem zavar egy normális nőt, az már sokkal inkább,hogy nem fix helyen élek..
Bár én otthon is ugyan úgy eljárok vásárolni, amit nyilván én fizetek, ha szüleimnek is veszek dolgokat.. megbeszélem szüleimmel melyik napokon tudok főzni. Nyilván nem akkor, amikor 5-kor kelek, dolgozok és este 8-kor érek haza a munkából.. De még ilyenkor sem várom el, hogy főtt kaja legyen otthon. Ha nincs eszek hideget, ha senkinek nem volt ideje boltba menni, akkor éjszaka még boltba is elmegyek. Szüleim is sokat dolgoznak..
Ha látok néha kitéve vényeket az asztalon, akkor kérdés nélkül elviszem kiváltani. Igen, ez olykor akár 20-30ezer Ft is lehet. Hol jön utána apám és kp-ban visszaadja, vagy ha nem, akkor egy szót sem szólok miatta.
Fura, ezt valahogy a nők érzik is rajtam,magyarázni sem kell nekik,mi a felállás. Persze kaptam már én is beszólást, de messze nem ez az átlag.
Aki meg életképtelen és a szülein élősködik, az meg is érdemli.
Egyébként nekem volt olyan 30 éves munkatársam, aki a mamájával élt és munkaidőben felhívta lebaszni a mamáját, hogy tegnap miért nem volt boltban, így nem tudott kaját hozni munkahelyre.. ezért munkahelyi büfében kellett ennie, ami a mamája hibája.. a mamája meg: jól van kis unokám, rakok egy 5 ezrest a dobozodba :O
Na a normális nőknek az ilyennel van bajuk, mert van ilyen IS, persze a többség nem ez.
Bár fingom nincs hogyan, még neki is van nője. Igazából a környezetemben még a legéletképtelenebb idiótáknak is kapcsolatuk van, csak nekem nem xD
De ez már más téma..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!