Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők miért viselkednek úgy néha, mintha nem is lenne párjuk?
Velem pont most tortent nem reg egy nagyon gaz eset.
Tavolsagi buszon leult mellem egy ferfi. Nem beszelgettunk. Zenet hallgattam, o laptopozott. Elkezdett verezni az orra es azonnal adtam neki zsepit. Majd megkoszonte es amikor lattam,hogy eleg durvan omlik a ver akkor adtam meg neki a taskambol. Megkerdeztem kesobb,hogy jobban van e es mi lehetett az oka. Elkezdett meselni, tagak az erek az orraban, neha elofordul vele stb. Utana meg beszeltunk, mert egy csomo minden feljott ennek kapcsan. Emlitettem,hogy velem pl mi tortent. Legutobb amikor a korhazban volt bla bla. Szoval csak probaltam beszelgetni, jofej lenni. Semmit nem akartam tole. Az uccso fel oraban mar nem is dumaltunk. Aztan leszallas elott elkerte volna a tel.szamom es megkerdezte hogy vagyok fent facebookon, talalkozzunk valamikor stb Annyit mondtam,hogy elnezest, de van baratom es nem szeretnek talalkozni masokkkal. Orultem a beszelgetesnek. Erre le idiotazott es azt mondta buszke lehetek magamra a baratom biztos nagyon orulne, ha tudna vegig flortoltem egy idegennel. Basszus. Sehol semmi. Nem is tetszett a ferfi. Legalabb 15 evvel idosebb is volt nalam. Nem az esetem. En csak kedves voltam es o is annak tunt. Ennyit errol.
Most felsoroltatok egy csomó esetet, amikor a férfiak parasztok voltak, pedig nem is flörtöltetek.
A kérdés pont nem ez volt!
Csomoszor tényleg flörtölnek a nők, akkor is, amikor barátjuk van. Én pl ennek ellenére sosem voltam még bunkó velük sem, de kellemetlen helyzetbe kerültem már emiatt.
Mit egy korábbi kérdésem alatt is írtam, olyan is volt, hogy egy buszon a barátja előtt próbált velem flörtölni, azt se tudtam mit csináljak, próbáltam oda se nézni. A pasija meg nyilván észrevette, aztán rám akadt ki...
Ennyi.
Nem kell itt jönni a bunkó pasis sztorikkal, köze nincs a kérdésnek a válaszokhoz, csak megint beindult a "bezzeg a másik"..
Nem unjátok még?
Fiúk lányok, mindenkit kérdezek, mikor esik le végre, hogy mindkét nem között ott vannak az idióták?
Ettöl még nem lesz egyik nem sem jobb vagy rosszabb alapvetően. Mindenki egy egyéniség, saját magát minősíti, nem pedig a férfiakat vagy a nőket..
Minden bizonnyal megvan az oka annak, ha egyes nőkkel (állítólag) így viselkednek a férfiak.
Nekem pont ellentétes a tapasztalatom. Ha visszautasítom a közeledést, normálisan szokták fogadni, és továbbra is kedvesek maradnak.
Ez jogos kérdés, miért hiszi ezt néhány férfi!
Én férfiként nem hiszem ezt, a kérdés meg nem erről szól.
Ha érdekel mi jár a fejükben kérdezd meg őket. Vagy tegyél fel itt egy kérdést.
Gondolom ott meg tele lesz "bezzeg a nőkkel" az összes válasz -.-
De igen, esélyes, hogy valójában pont arról szól inkább a kérdés, hogy miért hiszi rengeteg férfi a sima kedvességet, barátkozást is flörtnek.
Én 6 éve kapcsolatban vagyok, és vagy 100 olyat tapasztaltam már, amilyet ide leírtak többen is. És még én voltam a szemét.
Ha neked nem tetszik, kérdező mondj nemet!Fordíts hátat!
- De ne ítélkezz,mert fogalmad nincs sok nő milyen házasságban él,,!
Van aki mindent meg tesz a párjáért,mégsem kap vissza semmit!- A fétj nem akar válni stb
A nő esetleg flörtöl',de soha sem csalná meg!
Van aki meg igen,de mindig van áldozat,vagy a férfi vagy a nő.
Nem csalnék meg soha senkit,de beszélgetni (ami nem flört) én is szoktam - ma már a félreértések elkerülése miatt szintén házas féllel.
Na és akkor ebben mi a rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!