Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti tudnátok olyan férfival lenni, aki gyengébb nálatok?
Mármint fizikai erőben.
Tudnátok férfiként tekinteni valakire úgy?
Nem úgy van azért, hogy pl egy 60 kb-s nőnek és egy 60 kg-s férfinek sem ugyanolyan már az erőviszonya, a testi adottságaikból kifolyólag?
Ezért is neveznek sport versenyeken néhol súlyonként és nemenként is külön férfi és női kategóriában.
Jó persze ha te vagy pl 60 kiló, a választottad meg 85, ő lehet lenyom.
De igazából engem ez sem zavar, látok ilyet is, legyenek csak boldogok.
U.I:
"de sosem leszek az adottságaim miatt az átlagnál erőseb"
Ez azért nem így van.. Én személyesen több olyan srácot is ismerek, akik mutattak pár évvel ezelőtti képet magukról, és konkrétan rájuk sem ismertem, mintha 2 külön ember lennének.
Ők is extra vékonyan, valamelyik konkrétan 60 kilósan nem bírta elviselni már magát, és évek alatt komplett full izom a srác. 3 ilyen is van a környezetemből.
Ha nem a saját szememmel látom, azt hiszem kamu.
Persze ezek évek(!) befektetett, kemény munkája, nem 2 hónap eredménye, edzés és étrend kérdése, az igaz...
Ok, a válasz ugyanaz.
Valaki a kinézetért edz, valaki azért, mert erősödni, izmosodni szeretne, van aki meg azért, mert szálkásodni/fogyni szeretne.
Ha téged zavar(na) annyira, hogy ez adjon motivációt, te is elkezdheted.
Ha meg nem, akkor nincs is kérdés. :)
#8 nem minden férfinak vannak a neméből adódóan jó adottságai.
Rengeteget teszek azért, hogy átlagos legyek. :)
#14 az zavar picit, hogy sokat teszek érte és nem fejlődök úgy, mint egy átlag ember. És ez nem az edzés technikán múlik, hanem az adottságaimon.
Sajnos adott, hogy hogyan edzhetek, ezt nem én találtam ki, hanem szakemberek. Táplálék kiegészítőket szedek mellé és igy vagyok átlag.
Ha elengedem magam, akkor jóval átlag alá kerülök.
Ilyen adottságaim vannak.
Ha voltál már személyi edzőnél aki a célodnak megfelelő edzést és kaját, kiegészítőt ajánlott neked, és csinálod is ahogy mondod, akkor nem hiszem, hogy nagy gondod lenne ilyen tekintetben.
Az tény, hogy az adottságokon sok múlik bizony, és jól látod, ezért mindig magadhoz kell/érdemes viszonyítani.
Nincsen semmi baj egyébként az átlaggal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!