Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, csajok! Ha egy csávó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, csajok! Ha egy csávó sármos, férfias az már elég nektek a vonzalomhoz, flörthöz?

Figyelt kérdés

Vagy kell még valami hozzá?

A volt párjaim szinte ugyanazon a véleményen voltak rólam,hogy férfias,jóképű vagyok,(187 cm sötétbarna szem,nem egy nádszál gyerek)de magamnak való,melankolikus,barátságtalan kinézetű,ezért soha nem leszek a nők bálványa,mert a nők a vidám fickókat kedvelik. Igaz ez a tény?

2019. okt. 25. 00:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Itt az a kulcs, hogy kinek mi a sármos?

Nekem pl. az, aki intelligens és van benne valami belső plusz. Akár hasonló az érdeklődésünk, akár jók a meglátásai, vagy hasonlóan gondolkodunk az életről.

Szóval önmagában számomra a magazinokból kilépett férfi nem lesz annyitól sármos, hogy van rajta izom és fogkrémreklámos a mosolya.

2019. okt. 25. 14:00
 12/20 A kérdező kommentje:

11-es!

De ez az általad említett állandó mosolygós pozitív,szeretetről való beszélés a legtöbb esetben egy direkt felvett álca,manipuláció! A legtöbb férfi tudja,hogy a nők ezt szeretik,és kihasználja ezt a felvett formát!

Egyébként meg mi abban a férfias,hogy állandóan mosolyog a férfi mint egy fogkrémtábla plakát! Egy férfi ne nyálaskodjon szerintem,meg ne írjon idézeteket a mosolygos szelfije alá minden nap. Ellenben aki magánakvaló,visszahúzódó az sokkal érdekesebb,mert titokzatosságot rejt.

2019. okt. 25. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mikor egyetemista voltam, volt a szomszéd szobában a koliban egy ronda srác. Vékony volt, nagy orr, nagy fül, fura kidülledő szemek. Bottal sem, hinné mindenki. Ráadásul depressziós volt folyton és drogelvonóra járt, mert sok-sok évig használta a szereket hangulatjavításra. Ellenben kiválóan zenélt, kis zenekarban hobbi szinten. Olyan gyönyörű szőke barátnője volt, hogy az egyetemen szerintem az all time top 10 ben benne volt a nő. Jogász csaj volt. Vele együtt ment mindig elvonóra a srác (na a lány tiszta volt). Szóval elég ha valamiben jó vagy, vagy jó a jellemed,a kisugárzásod, vagy valami plusz, ami a nőt megfogja.
2019. okt. 25. 20:02
 14/20 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg mi abban a férfias,hogy állandóan mosolyog a férfi mint egy fogkrémtábla plakát!"

Igen, épp ezt írtam, hogy nekem ez nem annyira jön be...

De van, akinek meg igen.

2019. nov. 4. 15:19
 15/20 A kérdező kommentje:

Mondok egy még egy adatot/felmérést!

Sok nő azért van egy ronda,szellemi rövidnadrág,buta,rosszindulatú álszent ffival mert jó a szexben.

Ezt a nők őszintén elmondták, és személy szerint én is rengeteg ilyen esetről tudok.

2019. nov. 4. 15:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, tudok olyan 27 éves nőt, aki a Corvinuson végzett, nettó 570 et keres, a párja egyszerű villanyszerelő, nettó 180 at keres 28 évesen, és még véletlenül sem jóképű. És tudod miért van vele? Mert olyan jó a csajnak vele szex, mint eddig senkivel. Már 3 éve odaköltözött a pasas hozzá (5 éve vannak együtt), a csaj lakásába. Sokszor le is oltja, kiosztja a nőt, de annyira jó vele a szex, hogy a nő azt is eltűrné, ha egy nap 10 szer nyakonsz.ná a pasi.
2019. nov. 4. 16:36
 17/20 A kérdező kommentje:

16-os!

Elhiszem! (Sajnos)

2019. nov. 4. 16:39
 18/20 anonim ***** válasza:
A kérdés már csak az, hogy mitől olyan jó velük a szex?
2019. nov. 4. 17:28
 19/20 A kérdező kommentje:

Vagy azért mert a fiatal nőnek még nincs viszonyítási alapja, vagy az a pár partner aki volt neki hamar elélvezett, vagy nem tudta orálisan kielégíteni!

Az új buta,agresszív csávó meg esetleg élvezetesen tud nyalni,és jó pár évig ez még imponál,és természetesen durvára élvezi a lány/nő!

Viszont buták a nők,mert a világon sok olyan ffi él aki intelligens és a szexben is jó!

2019. nov. 4. 17:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annó több barátnőm volt, tanultak-csinosak. Jó volt velük a szex. Viszont ha szexre gondolok, akkor mindig az a kellemes arcú, molett nő jut eszembe, akivel négyszer szexeltem, de nem volt sem tanult, sem semmi. Egyszerűen olyan szinten tudott mozogni, meg annyira összeillettek a nemi szerveink méretre és formára, hogy még kamagrával (azt vettem be h bírjam vele), hogy 20 mp-nél nem bírtam vele tovább semmilyen pózban. A többi 5 barátnőmmel mindig megvolt legalább 25-30 perc. Fura ez a dolog, de van ilyen
2019. nov. 4. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!