Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok! Ha egy csávó sármos, férfias az már elég nektek a vonzalomhoz, flörthöz?
Vagy kell még valami hozzá?
A volt párjaim szinte ugyanazon a véleményen voltak rólam,hogy férfias,jóképű vagyok,(187 cm sötétbarna szem,nem egy nádszál gyerek)de magamnak való,melankolikus,barátságtalan kinézetű,ezért soha nem leszek a nők bálványa,mert a nők a vidám fickókat kedvelik. Igaz ez a tény?
Itt az a kulcs, hogy kinek mi a sármos?
Nekem pl. az, aki intelligens és van benne valami belső plusz. Akár hasonló az érdeklődésünk, akár jók a meglátásai, vagy hasonlóan gondolkodunk az életről.
Szóval önmagában számomra a magazinokból kilépett férfi nem lesz annyitól sármos, hogy van rajta izom és fogkrémreklámos a mosolya.
11-es!
De ez az általad említett állandó mosolygós pozitív,szeretetről való beszélés a legtöbb esetben egy direkt felvett álca,manipuláció! A legtöbb férfi tudja,hogy a nők ezt szeretik,és kihasználja ezt a felvett formát!
Egyébként meg mi abban a férfias,hogy állandóan mosolyog a férfi mint egy fogkrémtábla plakát! Egy férfi ne nyálaskodjon szerintem,meg ne írjon idézeteket a mosolygos szelfije alá minden nap. Ellenben aki magánakvaló,visszahúzódó az sokkal érdekesebb,mert titokzatosságot rejt.
"Egyébként meg mi abban a férfias,hogy állandóan mosolyog a férfi mint egy fogkrémtábla plakát!"
Igen, épp ezt írtam, hogy nekem ez nem annyira jön be...
De van, akinek meg igen.
Mondok egy még egy adatot/felmérést!
Sok nő azért van egy ronda,szellemi rövidnadrág,buta,rosszindulatú álszent ffival mert jó a szexben.
Ezt a nők őszintén elmondták, és személy szerint én is rengeteg ilyen esetről tudok.
16-os!
Elhiszem! (Sajnos)
Vagy azért mert a fiatal nőnek még nincs viszonyítási alapja, vagy az a pár partner aki volt neki hamar elélvezett, vagy nem tudta orálisan kielégíteni!
Az új buta,agresszív csávó meg esetleg élvezetesen tud nyalni,és jó pár évig ez még imponál,és természetesen durvára élvezi a lány/nő!
Viszont buták a nők,mert a világon sok olyan ffi él aki intelligens és a szexben is jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!