Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mióta tették ilyen magasra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mióta tették ilyen magasra a mércét a nagyon átlagos vagy az alatti nők a társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Nézegettem az adatlapokat és csak lestem, hogy milyen elvárásaik vannak egyes nőknek.

Nagyon átlagos kategóriáról beszélek, de bőven van átlag alatti is akik konkrétan a szőke herceg fehér lovon - jöhet csak szóba.

180+ magasság

sárm, jóképű, izmos

kocsi és saját lakás

egyedi stílus stb.

Ezzel nem is lenne probléma, csak mondjuk olyan flegma stílusban van mindez tálalva, hogy az embernek már az olvasás közben hányingere lesz, főleg ha ránéz párszor az illető képeire is.

Pl. ilyen volt, hogy ha "egyik feltételnek nem felesz meg, akkor inkább lapozz tovább"

Ha nem éppen elhízott, akkor valami amorf testtel rendelkező, igénytelen ápolatlan (zsíros) arcbőr ami egyértelműen az egészségtelen zabálásnak az eredménye, ez a klasszikus semmilyen haj, az öltözködés is mintha turkálóból lenne.

Tényleg ennyire a nők diktálnák a társkeresési trendeket, hogy gyakorlatilag bármilyen férfit megkaphatnak csak mert nők?

Egyáltalán mi lehet az oka, hogy jelenleg akár egy elhízott "igénytelen" nő is megteheti, hogy ilyen durván megemelt elvárások mellett keressen társat?

Tisztában vagyok vele, hogy mindenki úgy válogat ahogy akar, és olyan mércét állít fel amit szeretne.

De ezek szerint egy nőnek elég csak 10-20%-ot beletennie (legyen alatta pina meg két mell) viszont a férfinak meg minimum 90%-ban oda kell tennie magát ha társat akar 2019-ben.

Tudom hogy nem minden nő ilyen, nem is ezért írtam ki a kérdést...simán csak érdekelne ennek az egésznek a miértje.

2019. okt. 24. 10:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Szép, hogy mindenki a dugásra koncentrál:)

A társkeresőzés egy ilyen műfaj, talán, ha élőben menne az ismerkedés, akkor nem kellene kiakadni az ott lévőkön.

Egyébként meg nem mindegy, hogy aki nem jön be az milyen igényeket állít fel? Nem eseted továbblépsz...ennyi.

Azon matekozni, hogy egy férfinek hány %-ban kell magát odatennie?

Legyél magaddal megbékélve, legyen egészséges önbizalmad, szeresd magad és nem kell megfelelni senkinek.

2019. okt. 24. 11:04
 12/28 anonim ***** válasza:
26%

Tinder tapasztalataim:

1 éve nyomtam kb, volt 40-50 szex, s mind1ik fekszik ha eljutsz a személyes találkozóig. Direkt átlagos képeket raktam ki magamról, nem feszítős, nem magamutogatós, hanem olyat amilyen a hétköznapokban vagyok. Gondolván ezzel megszűröm az általad említett kategóriájú árut. Nyilván csak átlagos, vagy picivel átlag feletti nőkkel lett match-om, ami nem baj, de az igényeik ugyanazok mint az "énvagyok a legeslegszebb semmitérő instagramm profiloknak". A lányok 99%-a semmire nem jó azon kívül, h használod mint egy darab húst. Megtörtént, így lett. Azt értem h sok lúzer manus tolja fel ezeknek az igényeit a magasba,de attól még egy igényes férfinek vannak elvárásai, s ha nem üti meg a lány, felőlem verheti a fejét a földbe, hogy neki jár, jár jár, mert nem fogja megkapni. 190 magas, 105kg, 16éve rendszeresen edzek, sportolok és figyelek a kajára. Saját vállalkozás, nincs anyagi gond, 100millás önerőből felépített ház bp mellett, annyi szabadidő amennyit akarok, nincs gyerekem (de szeretnék), tudom milyen megfogni egy kapát, mert vidékről származom.

Nyilván bejövök nekik külsőre, oké, de mikor felteszem a kérdést mit tud hozzátenni egy kapcsolathoz? Azt sorolja az igényeit :D Mondja ezt (többségiben) egy olyan nő, aki nem edz, nem figyel a kajára, nem tud főzni, anyagilag gyenge, mert vagy albérletben laknak együtt 2-3-4en, vagy anyucival, de csak az igények... Vagy van egy zabigyereke. Én pedig nem vagyok bank, miért pont őt szolgáljam ki? Nem nem, akkor tessék választani a sok "rajongó" közül, meg a vetítőgép manuszok között. Láttam konditerembe is, hogy a gyerek olyan beállított képekkel nyomul tinderen, ami kb nem is ő :D Ez meg parasztvakítás. Viszont ha a parasztnak a parasztvakítás kell, ám legyen, én ehhez nem kellek. A másik furcsaság, hogy az első vagy max a 2. randin megfekszenek. Ez könnyűvérű semmirekellő nőszemélyre utal. Mit vár ezután ha hozzátenni meg semmit nem tud egy kapcsolathoz? Nem is értem. Az istagram majmokról pedig no comment. Olyan szinten nárcisztikusok, egoisták mintha ő lennének Einstein. Rendszerint az ilyen "csinosnak beállított" nők buták is. A profiljuk rendszerint összehordott hazugság. Nem csúnyák, nem erről van szó, de korántsem akkora durranások mint hiszik magukat. 200képet szelfizik saját magáról mire pont jó lesz a fény... Ez nárcizmusra vall. Mellesleg akinek ez a legfontosabb dolog az életében, az mire képes azon kívül h saját magát ajnározza? Szerintem semmire. A szépség mulandó ezt elfelejtik ezek az emberek, s ezért van a sok kiégett, megkeseredett 30-35 feletti nőszemély. Nem baj, ez jár nekik, marad a fogd és használd, majd dobd el.

32f

2019. okt. 24. 11:04
 13/28 anonim ***** válasza:
69%
Neked vagy nem megy a szövegértelmezés, vagy nem olvastál tovább az első mondatnál. :-)
2019. okt. 24. 11:06
 14/28 anonim ***** válasza:
78%

"Ez könnyűvérű semmirekellő nőszemélyre utal."

Nyuszika, és te miben is vagy különb? Kínálat, kereslet találkozott.

2019. okt. 24. 11:17
 15/28 anonim ***** válasza:
85%

"De ezek szerint egy nőnek elég csak 10-20%-ot beletennie (legyen alatta pina meg két mell)"

Ezt magatoknak köszönjétek. Ti istenítitek így túl a tök átlagos/átlag alatti nőket is. Egy dugásért bármit, ugye.

2019. okt. 24. 11:20
 16/28 anonim ***** válasza:
17%

Hogy lepontoztak az agyoniskolázottak :) Fáj az igazság? Meg jön az irigység? Gratulálok, attól még ürítőtartályok maradtok, vagy még az se 35 felett :) Ez van...

"Kereslet kínálat találkozott": Értelmi fogyaték van nálad is? Leírtam az elején, csak ilyeneket találni, akkor mit hozol ki belőle? Szánalom a köbön amit műveltek nagy emancipációban. Átestetek a ló túloldalára, azt marad a magány... Ezért nem adunk nő kezébe olyan döntést, amitől más is függhet (pl 2 ember párkapcsolata), mert akkor összeomlás, egyedüllét, magány, lenézés a vége...

2019. okt. 24. 11:26
 17/28 anonim ***** válasza:
89%

Én is férfi vagyok, de az egész írásod. Eleve sántít. Tinderen rohadtul nincs match átlagos embereknek, sokan csinálják. Másodszor, ha neked sikerült is 40-50 szex, akkor ugyanolyan nyomorult vagy, mint azok a férfiak, akiket leszólsz. Ugyanúgy annyival éred be, hogy van p**cija, és mint valami kanos állat, szétb**zod őket. Ez téged is jellemez. Nekem ilyenek még dugásra sem kellenének. Van akinek nem annyi az igény, hogy lyuk legyen, ennyi erővel befektethettél volna egy műp**cira is, akkor ugyanott vagy. Én ezzel nem büszkélkednék.

"Mondja ezt (többségiben) egy olyan nő, aki nem edz, nem figyel a kajára, nem tud főzni, anyagilag gyenge, mert vagy albérletben laknak együtt 2-3-4en, vagy anyucival, de csak az igények..."

De azért arra jó, hogy megdugd. Ugyanaz.

Jól van már, én is azok között vagyok, aki férfi létemre is hibásnak tartom a lúzer fiútársaim, de azért ne oldozzuk már fel a nőket. Elméletileg ők is értelmes intelligens lények, szóval ha tálcán is kínálják, talán nem kéne átmenni sz** emberbe. Nehogy itt mindig mindenki hibás legyen már mindenért, csak a nők nem semmiért. Ha kapnak 10-30 ajánlatot hetente szánalmas férfiaktól, nem lenne kötelező elszállni. Sz** jellemek, az ő hibájuk.

Ők üritőtőtartályok, te pedig akinek erre van igénye. Nem veszed észre, hogy totál szembeköpöd magad? Az, hogy csak ilyeneket találni, az nem igaz, más részt nem kötelező élni vele. Ha nem lenne több étel és sz**t kéne enni, akkor te azt ennél? Mert csak azt találni ... :D

2019. okt. 24. 11:37
 18/28 torkosborz ***** válasza:
47%
Mert a másik fél nem a dugásért szervírozza magát !Ugye?
2019. okt. 24. 11:43
 19/28 anonim ***** válasza:
32%

"Az, hogy csak ilyeneket találni, az nem igaz, más részt nem kötelező élni vele."

Igazad van, a rosszlányok jobb, mert nem kell elviselni a fellengzős viselkedést, viszont ott kevesebb a regisztrált tag. Az újdonság varázsa...... :) A nőktől meg ne várj mást, hárít mindent a legközelebbi emberre, semmi nem az ő hibája egyiknek se.

2019. okt. 24. 11:54
 20/28 anonim ***** válasza:
45%
Ez van, ez a netes társkeresők pszichológiája. Én olyan átlagos, átlagosnál talán picit sármosabb pasinak lőttem be magam eddig. Mióta fent vagyok Tinderen, hihetetlen mennyiségű levelet kapok nőktől. Azóta az én igényeim is megnőttek. Szóval ez nem csak a nőkre igaz. (32F)
2019. okt. 24. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!