Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresés szempontjából egy NEM diplomás férfi “kevesebb ember “?
Nyomorékok, mondom nem azért választanak előbb egy diplomást a nők, mint egy nem diplomást, mert a diploma = jó, vagy diploma = több pénz.
Csak közvetett összefüggések vannak. A diplomásokban valahogy több más, vonzó tulajdonság van, mint a nem diplomásokban. Mit nem lehet ezen érteni? Pl. a diplomások lehet ambíciózusabbak ÁLTALÁBAN, az ambíciózusság pedig vonzó a nők szemében. A nők ezért alapvetően ambíciózus férfiakkal jönnek össze, akik közt véletlenül több a diplomás, mint a nem diplomás. Érteni?
(De ezt meg nehogy félreértse valami ostoba megint, hogy minden diplomás ember = jó, minden nem diplomás ember = rossz, mert az agyam eldobom.)
Érdekes, én a környezetemben pont azt látom, hogy a férfiak diploma nélküliek, míg a párjaik szinte mind diplomásak és nem büfé szak, hanem orvos, állatorvos, jogász, pénzügyes,...
Az mondjuk igaz, hogy ezek a férfiak jó anyagiakkal rendelkeznek.
14. Ugyanez nálam is. A legtöbb szaktársamnak "párja" van. Huszonpár éves lány 5-10 évvel idősebb férfival, akinek jól megy.
Nem baj, azzal nyugtatom magam, hogy egyszer én is leszek az itteni férfiak helyében. Tudom, hogy ezért tennem is kell, de kész vagyok rá.
Kezdődik látom megint, hogy a diploma semmit nem számít, meg ettől senki nem lesz intelligens stb.
Bocs,de ez egy megszerzett érték. Ezért az illető megdolgozott, és igenis a legtöbb esetben arányos az intelligenciával. Sokkal nagyobb esélye van egy személynek okos párt találni a diplomások között, mint egy szakmunkásképzőben.
Különben meg sétáljatok már el egy szakmunkásképző mellett meg egy jó hírű gimi mellett. Mindkét helyen lesz okos ember. Csak rohadtul nem mindegy mennyi. Ugyanez a felnőtt végzett dolgozó réteggel.
Nem mindegy a korosztály is. Régen közel nem volt ennyi hülye a szakmunkások között. Ismerem a tanáraikat, az én korosztályom. Ők mondták, hogy egyszerűen negyede sincs a színvonal. És nen tudnak velük mit kezdeni, zömmel buták, mint a föld.
Ezek között sokkal nehezebb egy párkeresőnek intelligens, művelt párt találnia.
Nem megsértődni kell ezen, ezek nem személyek ellen irányulnak. Ez inkább az oktatási rendszer hibája.
Egy valóban intelligens embernek nem kell bizonygatnia ,hogy ő milyen intelligens..Én azt látom h nagyon nagyon sokan szereznek valami kamu diplomát és osszák az IQ-t de közben roppant ostobák amit megfelelően túllőtt arroganciával próbálnak leplezni.Általában kiharcolnak valami vezető beosztást mert ott nem derül ki h full kretén csak kiabálni tud de semmihez nem ért.Miattuk van ilyen bajban a munkaerő piac..mert az értelmes munka erő nem marad ott sokáig :D
Na most ezt vetítsd le a párkeresésre...Szerinted miért rinyálnak állandóan?Meg mikor írják ,h jaj a magyar pasiknak jó a langyos víz ők nem törtettek stb...De ha átmész karrieristába akkor mindenre lesz időd csak rá nem...utána azt lehet hallgatni h nem foglalkozol vele stb...Akinek meg csak olyan pasi kell aki már mindent ki épített az meg csak a könnyebb utat válassza,szóval ő is selejt :P
Maradjunk annyiban, hogy a legtöbb diplomás nő van annyira felszínes, hogy presztízsből se jöjjön össze egy nem diplomással hiába tuti okos, nyitott, szabad gondolkodású és gazdag az illető pasi. Egy felszínes országban élünk, ahol mindenki csak játssza a szerepét. De jó hír, hogy legalább a nem diplomás lányok körében van még esélyed, akik ezerszer kevésbé felszínesek mint a nagyarcú egyetemista/diplomás csajok.
(üdv.: egy végzős informatikus hallgató mielőtt megkapom, hogy savanyú a szőlő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!