Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan adjon kosarat egy férfi egy nőnek, ha nem tetszik neki, de nem akarja megbántani?

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelek egy lányt, akivel gyakran találkozok és csodálatos lelke van, de külsőre nem az esetem. Barátnak el tudnám képzelni, de semmi több. Félek, hogy többet akar ennél.
2019. okt. 22. 20:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán miből gondolod, hogy többet akar?
2019. okt. 23. 12:04
 12/17 A kérdező kommentje:
11. Onnan, hogy megkérdezte tőlem, hogy benne vagyok-e, hogy járjunk két hét ismeretség után.
2019. okt. 23. 18:10
 13/17 A kérdező kommentje:
8. Nálam nem tud belülről indulni a szerelem, ha a külső nem fog meg rögtön az elején. Nincs semmilyen "megszépülés", hiszen a testi adottságai nagy részén nem tud változtatni, és nem is kell, ha elfogadja így magát és másvalakinek még bejöhet.
2019. okt. 23. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
# 12: Ha ez már így fölmerült, akkor volt lehetőséged tisztázni vele, hogy te barátként tekintesz rá.
2019. okt. 23. 18:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Mondtam is neki, hogy keressünk tovább magunknak más párjelölteket is és maradjunk "barátok". Aztán bővebben is kifejtettem írásban a helyzetet neki, miután a következő találkozónkon eléggé lehangolt volt és bár nem mondta ki, hogy miattam, éreztem hogy volt részem benne.
2019. okt. 23. 20:57
 16/17 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, mint mondtam, ezek a dolgok nálam legalábbis nem 2 hét ismerettséggel jönnek. Hanem mondjuk 1 év alatt. Amikor ismered annyira, hogy tényleg jól. Amikor már "bizalmas" jóbarátként elkezdessz egyre többet gondolni rá... folyton rajta jár az eszed, első gondolatod amikor felkelsz.. és bumm, már szerelmes vagy. Pedig első ránézésre nem tetszett anno. Nálam legalábbis folyton így van.
2019. okt. 23. 21:54
 17/17 A kérdező kommentje:
Egy év múlva sem változna köztünk semmi magamat ismerve, mert annyira távol áll az általam kívánt és megszokott női típustól külsőre. Sosem tudnám megcsókolni vagy szeretkezni vele, enélkül meg nincs párkapcsolat.
2019. okt. 23. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!