Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyakorikérdések rendszeres használata segít a társkeresési problémák leküzdésében? 40F
Figyelt kérdés
2019. okt. 22. 18:41
11/18 anonim válasza:
szerintem meg 4 eset van-.
1. jobb kedve lesz az illetőnek
2. még rosszabb kedve lesz mint volt
3. megnyugszik, hogy még sok olyan szerencsétlen van mint ő
4. 1000 emberből egy hasznát veszi a válaszoknak.
12/18 anonim válasza:
Szerintem már legalább 5 éve látogatom ezt az oldalt, de azóta sem lett barátnőm. Szóval nem.
32/F
13/18 Noren1989 válasza:
#12, nekem màr 2is volt innen, szóvall hidd el, a jelenség létező.
14/18 anonim válasza:
Ez az oldal inkább elmélyíti a problémákat.
15/18 A legrosszindulatúbb válasza:
Elnézve, hogy itt miféle párkapcsolati problémákat írnak ki a nők napi szinten akár több tucatot is, s milyen okádék trágyadomb faszik mellett képesek megmaradni, igazából egyre jobban elvadítanak attól a gondolattól, hogy kapcsolatra adjam a fejem. Olvasgatva a kérdések között sokszor elgondolkodom, hogy Jézusom, hát szükségem van nekem ilyesmire?
16/18 anonim válasza:
Szerintem arra jó, hogy elgondolkodj, mit tennél más cipőjében, meg esetleg ráláss más szempontokra. Az más dolog, hogy itt olyan szempontok is vannak, amiket Holdlakók írhatnak, annyira el vannak rugaszkodva a reális emberi viszonyoktól, vagy épp valami bosszúhadjáraton vannak a nők ellen. (Vannak férfi-haragos női posztolók is, de lényegesen kevesebb)
17/18 anonim válasza:
Nem, de nem is ez az oldal célja.
18/18 anonim válasza:
Hát pape, a problémáidat neked kell megoldani. Viszont lehet, hogy nem érzed magad Ufónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!