Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes próbálkozni egy nagyon elhízott férfiként úgy, hogy 194000 Ft a nettó jövedelmem egy Miss Alpok Adria harmadik helyezetet elért lánynál?
Figyelt kérdés
Új kolléganő jött tegnap nagyon bejön kiderült hogy Miss Alpok Adria harmadik helyezést ért el. Beszélgettem vele és nincsen barátja így gondolom hogy bejövök neki azért vallotta be ezért simán ad nekem esélyt2019. okt. 22. 11:51
11/16 anonim válasza:
Vagy fogyi vagy,vagy kamuzol. Nincs más opció...
12/16 anonim válasza:
jajj az a Miss Alok Adria 3. hely engem is jobbra húzott tinderen...
Nem akar semmit tőled hidd el :)
13/16 anonim válasza:
"Arra gondoltam hogy lekapom mert állítólag ezt a nők szeretik ha egy férfi tudja mit akar és határozott" - Azonnal adnám is be a felmondásomat, ha új helyen ez megtörténne velem.
14/16 anonim válasza:
Próbálkozni lehet, sosem lehet tudni. Bár csak mert elmesélte, hogy jelenleg szingli, még nem gondolnám, hogy ezt jelzésnek kéne venned. Viszont szerintem inkább próbáld vele elmélyíteni az ismeretséget, és akkor majd egyértelműbben kiderülhet, érdekled-e. Néhány nap ismeretség után szerintem ne próbáld "lekapni"! Nem az őskorban élünk. Jó, hogy nem akarod fejbe verni, és becibálni a barlangodba. Nem kell ám mindent elhinni, amit a neten írnak a pattanásos kamaszok. Bizonyos kor és intelligencia fölött nem működik ez a "gyorsan lekapom, hogy tudja, micsoda férfi vagyok" dolog. Jól írták: pofon, kirúgás, sikertelenség. Ne tedd!
15/16 anonim válasza:
nincs esélyed, nettó 195 ezret kóstál a csaj.
16/16 anonim válasza:
Helló dagi! Ezek szerint ha ilyen hàjas vagy, azt a nettó 194 ezret majdnem meg is eszed, ergó nem is marad semmi ebből a nem is túl jó fizuból. Miss Alpok Adria 3. helyezett meg nem is lehet túl szép ha csak harmadik lett. Az elsők se szoktak szépek lenni. De így látatlanba leírom neked, nem kellesz a csajnak, se senkinek, mert debil vagy, dagadt zabagép, büdös lehetsz nagyon. A heréid meg hogy lóghstnak meg be lehetnek pállva. Fúj
21 L Miss Szabolcs Szatmár Bereg második helyezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!