Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/Nők! Van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Van köztetek olyan, aki nehezen talál magának partnert, mert olyan szélsőséges szexuális vágyai vagy párkapcsolati elképzelései vannak?

Figyelt kérdés

Mik ezek pontosan? Milyen úton próbáljátok becserkészni a megfelelő társat hozzá? Mi tart vissza: szégyen, társadalmi nyomás, eddigi kudarcok, törvények?

Kort is írjatok!

2019. okt. 21. 22:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ideig a mentalitásom miatt volt pár pasi, akivel rendesen összevesztem. Aztán átértékeltem bizonyos dolgokat, ma már egy egészen jól működő kapcsolatban élek. A szex résszel sosem volt gond.
2020. jan. 5. 22:16
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

Asszem' ennyi válasz után nyugodtan kijelenthetjük, hogy nincs az oldalon olyan nő, akinek annyira szélsőséges szexuális vágyai vagy párkapcsolati elképzelései lennének, hogy ne találjon párt! :D Inkább csak páran túlértékelik magukat, rosszul kommunikálnak és elszálltak az elvárásaik.

#14: Ez itt sokszor így megy. A feltett kérdésre nem válaszolnak páran, hanem nekiállnak magukat fényezni és a másik nemet lehúzni. Ezek amolyan gyk-s dolgok. :D

2020. jan. 5. 22:17
 23/23 anonim ***** válasza:
80%

Ez egy tök jó kérdés, csak sajna alig akad rá 1-2 válasz.

Nekem tetszenek a roma pasik. Én nem vagyok az. Vissza tart kicsit a félelem, hogy sokat rosszat hallok. Az is, hogy az itthoniak mit szólnának. És ráadásul szeretném, ha dolgos és őszinte lenne. Úgy hallom, hogy így már túl nagy szélsőségnek számít.

2020. jan. 24. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!