Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Van köztetek olyan, aki nehezen talál magának partnert, mert olyan szélsőséges szexuális vágyai vagy párkapcsolati elképzelései vannak?
Mik ezek pontosan? Milyen úton próbáljátok becserkészni a megfelelő társat hozzá? Mi tart vissza: szégyen, társadalmi nyomás, eddigi kudarcok, törvények?
Kort is írjatok!
Én olyan vagyok akit kerestek hölgyeim.
Mégsem ír senki?
Való igaz hogy nem a kérdésre válaszolnak, viszont elmesélem mi történt velem.
Egyik hölgy aki itt panaszkodott mennyire nem lehet normális ffit találni, gondoltam ráírok.
Vissza is írt h rendben ismerkedjünk.Első kérdése mindjárt az volt mivel foglalkozom.
Úgy döntöttem kipróbálom mi történik ha mást írok mint ami az igazság.
Azt írtam ép ipari munkás vagyok.
Mit gondoltok mi volt a következő üzenete?
Szerinte nem egymást keressük.
Vagyis ő nem engem keres mivel én semmit sem tudtam róla.
Szóval ha nem gazdag az apuka v nem vezető beosztású akkor már nem egymást keressük.
Nah ezért van nagyon sok nő egyedül és ezért nem talál párt magának.
15 exem munkanelkül volt mikor összejöttünk, azota infos 400 felett keres es hozzamvagta hogy aranyaso vagyok.
Mikor megkerdeztem hogy nem remlik amikor összejöttünk hogy munkad sem volt?
Elkezdte tagadni..
Hat köszi
30-as éveim eleje óta vannak nem kimondottan átlagos vágyaim, de csak idén tavasszal találtam meg azt a nőt, akivel kiélhetem minden eddigi rejtett vágyam: pisi, kaki, swinger stb.
47/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!