Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell még az alacsony,160 cm alatti lányoknak is 180-200 cm magas pasi?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 20:02
22/24 anonim válasza:
Én 173 cm magasan 70 kg val, kavartam 180 magas 100 kilós csajjal. Mondjuk amikor rámült féltem hogy valamim eltörik :O
23/24 anonim válasza:
20.
Ez így van. Magas férfi vagyok. Tényleg a magas nők egy kicsit jobban tetszenek, mint az alacsonyak, de soha egyetlen alacsony csajt nem dobnék ki az ágyamból csak emiatt. Ugyanígy voltam már szerelmes alacsony lányba, volt alacsony barátnőm, stb. Egy lány lehet alacsony. Bőven van egy csomó másik dolog, ami fontosabb ennél
24/24 anonim válasza:
Én 160 cm vagyok de nem jönnek be a nagyon magas pasik, szóval nem mindenkinek Ők kellenek 😃 nekem elég ha már nagadabb nálam 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!