Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell még az alacsony,160 cm alatti lányoknak is 180-200 cm magas pasi?
Figyelt kérdés
2019. okt. 21. 20:02
11/24 anonim válasza:
159cm vagyok, volt 186cm és most 165cm-es pasim is, nem kell, hogy magas legyen, de ha éppen az, akkor nincs mit tenni szerelem nem válogat.
12/24 anonim válasza:
Na na, a 180 plussszos pasiknak is a törpillák jönnek be! Engem már dobott így a 190 cm s pasim egy 155 cm s csajért! Évekig együtt voltak, valahol összeillettek.
13/24 anonim válasza:
A kérdés inkább az, miét kéne egy 180-200 centis férfinak egy olyan csaj, aki mellette a kislányaként mutat. Elárulom: nem kell :)
15/24 anonim válasza:
189 cm magas vagyok, edzeni járok évek óta, sportos izmosabb alkatom van...és képeld mégsem kelek a nőnek.
sajnos a fejemet nem tudom lecserélni
16/24 Hamvas rétihéja válasza:
Nem akarnak letérdelni, állva is le tudják cuppintani.
17/24 anonim válasza:
Én 197 cm magas vagyok és többször előfordult már az életemben, hogy elutasítottak lányok azzal az indokkal, hogy túl magas vagyok nekik. (Még 170 centis lányok is, nem csak 150-160 körüliek)
18/24 anonim válasza:
Szeretünk állva oboázni,nem lesz sebes a térdünk
19/24 anonim válasza:
Nekem jó egy 170 cm magas pasi is. Akikbe ennél alacsonyabbakba belefutottam, az vagy foglalt (nekem tabu), vagy tele van komplexusokkal (nem vagyok pszichológus). Volt, aki hazudott a magasságáról, de annyit, hogy az feltűnő volt, aki már hazugsággal indít, az eleve ellenszenves... stb. Te is komplexusos vagy a kérdésed alapján, menj el egy pszichológushoz és tedd rendbe magad, ha egyedül nem megy, de így csak teher leszel bárkinek, ami tudod, kinek hiányzik, neked sem kéne egy hasonló komplexusos nő.
20/24 anonim válasza:
Mert nagyon szexis a magasság.
A komplexussal nem értek egyet, hisz egy nőnek nem kell magasnak lennie. Egy alacsony nőt nem néznek le, nem nevetnek ki, nem tekintenek kevésbé nőnek, mert alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!