Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan kéne változtatnom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne változtatnom a hozzáállásomon? Hölgyek véleményére lennék kíváncsi elsősorban.

Figyelt kérdés

44 éves vagyok, mérnök. A végletekig racionális ember. 18 év házasság után újra egyedül vagyok, ami számomra nagyon fura érzés. Nagyon kevés párkapcsolatom volt a házasság előtt, mondhatni tapasztalatlan vagyok, bár nem ezt érzem magamon. Az elmúlt pár hétben volt jó pár randim, elég vegyes érzelmekkel. Senkit sem akartam megbántani, ezért végigültem velük a minimális időt, de legszívesebben felálltam volna. A volt nejem nagyon ideális partner volt számomra, tisztában vagyok vele, hogy nagyon magasra tette a mércét. Ő sem volt tökéletes, de számomra sokáig az volt.

Sokan mondták, hogy eresszem el az emlékét és próbáljak elfogulatlanul ismerkedni, de az eszem közbe szól. Tudom mire vagy kire van szükségem és nem akarom az ellentettjét kipróbálni. A barátok szerint túl konkrét elképzelésem van arról milyen partnert is keresek, bár én ezzel vitatkoznék. Amikor beszélgetek a jelőltekkel többnyire csak hallgatok(legtöbb nő szeret magáról beszélni), átadom nekik a szót, szeretem ha beszélnek hozzám, főleg ha mondani is akar vele valamit és élvezetesen és választékosan teszi mindezt. Sajnos ezalatt a pár randi alatt ez szinte senkinél nem tapasztaltam, a külsőségek alapján választottam mint alapszűrő, de lassan már ezt is elengedem(a mosoly és a kisugárzás számomra nagyon fontos). A képzettség is fontos de nem meghatározó, mégis olyan szakbarbár emberekkel hozott össze a sors, hogy az elképesztő. Nem baj ha olyan dologról beszélünk amihez nem értek, vagy nincs gyakorlati tapasztalatom, de ha már róla beszélünk órákat legalább tegye izgalmassá, tanítson, keltse fel az érdeklődésem és ne egy saját élménybeszámolót hallgassak végig úgy hogy az órámat nézem mikor lesz már szünet. 10 randiból 1 nő keltette fel az érdeklődésemet, de a randi után kijelentette, hogy nem vagyok az esete, bár nagyon jól érezte magát(majd 2 órát beszélgettünk és a megbeszélt programját is lemondta miatta). Mondanom sem kell, hogy pont ez a nő volt az utolsó akivel találkoztam és végre láttam valami fényt az alagút végén, de ez sem jött össze. A hölgy mentségére szóljon, hogy közös ismerősökön keresztül találkoztunk és már ő is volt férjnél, ez látszott a kommunikációján is.

Vajon mit rontok el?

2019. okt. 20. 17:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

ha meg a szamok embere vagy akkor tudod h 10 ember semmi. 10 randi? masok 100 randin vannak mire talalnak valakit. de nekem az is fura h vegighallgatsz tobb órás dumat valamirol ami nem erdekel. akkor elterelem a szot.

de meg most is csak azt irod le, h tudod milyen tarsra vagysz, de kb semmi konkretumot.

2019. okt. 20. 17:43
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

7es vagyok. Pont erre voltam kíváncsi.

Nincs valami olyan hobbid, együttesed, sportod,ami nem szokványos? Lehet ezt bele kellene szőnöd a potenciális nőjelőltek szűrésébe.

Nekem kizáró ok volt az ismerkedésnél,ha valaki nem szeret táncolni.

Egyszerűen imádok. Van egy kedvenc zenekarom, amit egy ismerősöm sem szeret, elmentem hát egyedül, és ott állt mellettem a nekem rendelt csoda.

Mai napig sem értjük,hogy akadtunk ilyen szerencsésen egymásra.

Minket ennek a zenének az imádata hozott össze.

Egy listáról meg leírásból nem lehet párt találni.

Bele kell nézz a szemébe és meglátni benne valamit,amit keresel.

2019. okt. 20. 17:45
 13/26 anonim ***** válasza:
Szerintem még nem tudtad érzelmileg elengedni a feleségedet és mindenkit hozzá hasonlitasz.
2019. okt. 20. 17:48
 14/26 anonim ***** válasza:

[link]

Kerdezo,mindenkepp hallgasd meg ezt az eloadast! Pont segiteni fog!!!

2019. okt. 20. 17:50
 15/26 anonim ***** válasza:
Minek erőlteted ezt az egészet? Nem kéne ismerkedned, amíg a feleségeden nem vagy túl.
2019. okt. 20. 17:51
 16/26 anonim ***** válasza:

nyolcas vagyok

Köszi a felvilágosítást, kedves Kérdező. Változott azóta a gyerekkérdésben a véleményed? Tudnál több időt szánni az új partneredre, vagy még workaholic vagy?

2019. okt. 20. 17:51
 17/26 A kérdező kommentje:
Szándékosan nem akarom irányítani a beszélgetést, azt szeretném ha a partner magától mondana valami magáról az életéről az elképzeléseiről, a mindennapjairól, a vágyairól. Én is ezt teszem, de nem feltétlen erre szorítkozom, ha másról van kedve beszélgetni akkor arról beszélgetünk. Volt olyan nő aki leszögezte, hogy neki adott fajtájú kutyája van(már nem emlékszem mi volt a pontos neve de jó hosszú volt...), ráadásul 2 és mindennél fontosabbak számára, vele alszanak. Mondjuk ezt elfelejtette megemlíteni a bemutatkozásánál és egy olaj tulajdonság ami alapból megosztó a legtöbb ember számára.
2019. okt. 20. 17:52
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt várod a nőtől, hogy lenyűgözzön. Megsúgom a nő is ezt várja tőled, szóval a csak hallgatom nekem is baromi feszéjező lenne és inkább csak locsognék a semmiről. A másik el ne képzeld, hogy első randin egy vadidegennel megosztanék bensőségesebb dolgokat.
2019. okt. 20. 17:53
 19/26 A kérdező kommentje:
"14" megnézem a videót.
2019. okt. 20. 17:54
 20/26 anonim ***** válasza:
89%

nekem furcsa ez a passzivitas a reszedrol. feltenni kerdeseket nem a beszelgetes iranyitasa hanem normalis egy parbeszedben. ez a "mindent a nore hagyok, de panaszkodom ha nem az en szajam ize szerint mesel" kicsit furcsa nekem.

de te tudod.

2019. okt. 20. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!