Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért terjed el a nők közt az a vélemény, hogy aki nőcsábász, az hülye?
A nők 90%-a hajlamos a nőcsábász férfiakról nagyon lenézően beszélni. Ironizálnak, gúnyolódnak velük kapcsolatban, elég rosszindulatúan.
Az nem jut eszükbe egyébként, hogy valamelyikük PhD vagy Msc fokozattal rendekezik, esetleg kiváló üzletember?
Nem erre gondoltam. Igen, bunkók, ezt senko sem tagadja, ők sem.
A kérdés viszont arról szól, amikor ténylegesen csökkent szellemi képességűnek nézik őket.
ilyennel meg kb sehol nem talalkoztam. azt magyarazza itt mindenki miota feltetted a kerdest, hogy nem per se lehulyezik oket, hanem ilyen ertelemnben hasznaljak. kapise?
persze vannak tenyleg hulyek, a kigyurtkopasz audis romacshavok is nocsabaszok egyy bizonyos retegben, mukormos icakkal kavarnak.
Mert a nocsabaszok valaholt tényleg csökkent szellemi képesseguek valahol.
Megragadtak úgy 15-20 körül.
Akármilyen végzettsége is van.
Először is: nem a szellemi képességekre érti itt senki. De ezt már előttem elmondták. Másik:
Az IQ a szellemi képességnek csak egy része. AZ autizmusnál látszik a legjobban, hogy egy 120-as IQ ellenére is van olyan ember, akinek nem jó a szövegértése, vagy éppen a cipőjét sem tudja megkötni egyedül,de fejben derivál. A hétköznapi dolgokhoz sajnos "hülye". De ezek nem nőcsábászok többnyire, érthető okokból.
Egyszer együtt voltam egy ideig egy ilyen nőcsábásszal. Régen sikeres sportoló volt, utána vállalkozó lett, abban is sikeres. Mindenben jó volt, amibe belefogott. Tudom, nem fogod elhinni, de nem ezzel vett le a lábamról, hanem jó volt a dumája, és aranyból volt a farka. De! Tájékozatlan,műveletlen tuskó volt. Ez több beszélgetés után derült csak ki, mert jól el tudta adni magát. Az élethez egyszerűen állt, a nőket tárgyként kezelte. (bár annyira nem is, hiszen, mint mondtam aranyból volt....)
Sosem hülyéztem le, de nem voltam hasra esve az eszétől. Attól függetlenül, hogy jó vállalkozó volt, jó üzleti érzéke volt stb. ezek ugyanis nem fontosak egy kapcsolat fenntartása szempontjából.
Még egy dolog: rengeteg diplomás hülye szaladgál a világban, mint pl Bayer Zsóti meg honatyáink nagy része, vagy épp Puzsér. Akinek van IQ szintje, csak egy hülye ripacs. Ezen is gondolkozz el.
Kérdező, te még mindig szimplán a terminológiai részén lovagolsz ennek a dolognak, teljesen feleslegesen, és emiatt sajnos egyre hülyébbnek tűnsz :D
Neked sem Newtonban fogja megmondani a zöldséges az eredményt, ha megkérdezed, hogy "milyen súlyú ez a káposzta?", hiába a súly az definíció szerint egy erő, tehát mint olyannak Newton a mértékegysége.
Hibásan bár, de így használjuk a köznyelvben, és ezen szerintem egyetlen fizikával behatóbban foglalkozó szakember sem akad fenn, és a munkáján kívül ő is hibásan fogja használni - ahelyett, hogy feleslegesen kijavítgassa az embereket, ahogyan pl te teszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!