Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszolnak soha nekem a lányok? Tinderen próbálok párt találni magamnak, de a lányok nagy része inkább az instán ismerkedik. Ez nem is baj, csak senki nem képes válaszolni. Már őrülten vágyok egy kapcsolatra. Csak normális választ kérek!
Figyelt kérdés
2019. okt. 20. 11:56
11/13 anonim válasza:
9-es vagyok. Nehéz tippeket adni. Társkeresőn csak akkor van esély arra, hogy válaszoljanak, ha nagyon-nagyon jól nézel ki. Amúgy csak a nagy számok törvényére hagyatkozhatsz. Az a baj, hogy elég sok nő azzal jön, hogy sablonnal írnak rájuk a férfiak. De egy ismeretlen emberre alig lehet nem sablonnal írni. Főleg azokra akiknek van kint 2-3 képe, viszont a bemutatkozásában már semmi nincs írva. De ha van is, olyanok hogy ismerkedne normális emberekkel... Több nem. Aztán mégsem ír vissza, ha írsz neki. Volt ilyen nekem is. Adatlapjában szerepelt, hogy normális, értelmes emberrel ismerkedne. Egy két infó magáról. Még csak messze sem lakott tőlem (30km-es távon belül), de még csak az adatlapomat sem nézte meg, nem hogy válaszolt volna az üzenetemre. Pedig direkt igyekeztem kreatívan, az adatlapjára vonatkozóan írni. De én erre is azt mondom, hogy sok esetben lényegtelen az üzenet, ha bejössz a csajnak külsőleg, egy "szia mizu"-val is írhatsz, vissza fog írni. Ha nem vagy 10/10-es a számára, akkor akármilyen kreatív szöveggel írhatsz, nem csak hogy nem ír vissza, de lehet annyira sem méltat, hogy a profilod megnézze, hanem már a kisképed alapján érdektelennek tart. De ugye a nagy számok törvénye alapján lehetnek kivételek és vissza ír.
12/13 A kérdező kommentje:
Hát nem akarok egoista lenni, de szerintem elég jóképű, s jó kiállású ember vagyok, s ezt nem csak én gondolom így...Sokan mondták, hogy szép vagyok.🙂
2019. okt. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!