Normális, hogy ettől ennyire ideges lettem? Vagy én vagyok a türelmetlen? Mit kellett volna tennem?
"gyereke egy neveletlen szrdarab."
Te is egy gyökér lehetsz,ha egy kisgyerekről így beszélsz. Oké,csúnyán viselkedett,de ez az anyja hibája,hogy nem nevelte meg,szólt rá.
Ha egy neveletlen szrdarab akkor az, minek szépítsem?
Az a gond, hogy ha rászóltam volna, biztos beszól az anyja, hogy én minek szólok rá az ő gyerekére. Így legalább "csak" a szrdarab miatt szenvedtem, úgy meg még kaptam volna az ostoba anyjától is. De lehet a következő alkalommal betelik a pohár, igazából így is majdnem mindennapos, hogy ostoba szülők még ostobább gyerekei táncolnak az idegeimen. Van, hogy kitudom zárni őket, zenét hallgatok utazás közben meg minden, de sajnos ez pont egy olyan eset volt, ahol ezt nem tudtam megtenni.
#5 dühönhetsz itt pedig igaza van a kérdezônek.
Egyszerűen nincs megnevelve rendesen a gyerek
A gyerekek akkor ilyenek pont mikor le vannak ejtve
A gyerekek alapbol mindennel es mindenkivel jatszanànak alapbol azert is volt benne düh mert senki nem foglalkozott vele es mivel latta hogy az anyja nem is tud igy gondolta legalabb a mellette ülö. Ök még nem tudjàk azt hogy vadidegentöl ne varjanak srmmit mert nem olyan a vilag. Egyenesen latszik az is hogy bantotta hogy elmesz jatek helyett es jött a dühös a rugdosas. Ök még nem tudjàk mashogy kifejezni az erzelmeiket illetve hazudni (hogy jopofat vàgok akkor is ha utalom a vilagot, erre a hazugsagra csak nagyobbak képesek)
Röviden. A gyerekek sokszor erzik azt hogy elvannak hanyagolva nekik jatek lenne a vilag eleve nem ertik azt sem miert kell kussban bambàn ülni. Es a tetejebe az erzelmeiket leplezni sem tudjak.
Az anyukanak kellett volna valahogy lekötni a kicsit de tömegben meg babakocsival a nyakaban szinte lehetetlen. Sokan alkalmazzak is hogy telot nyomnak a kezükbe ami a kicsikre ugyan karos igy kikapcsolni az agyukat zombi üzembe de sokan hasznaljak kinbol mint megoldast.
Szoval nem neveles kerdese az hanem èrettseg kerdese hogy egy gyerek kepes e màr mast mutatni a külvilagnak mint amit érez.
Me vedd magadra.
A szituban Mindenki szenvedö alany volt. Gondolom az anyukanak is helotja van a cügölös buszozastol meg a gyerekeitöl is, a gyereknek attol hogy mindenki le.szrja, az utasoknak meg egymastol.
Lasd pl a gyerekek bujocskanal is elàruljàk magukat hogy itt vagyok, mig kicsik.
Az ember nem ugy születik hogy hazudni tud, azaz hogy leplezze az erzelmeit.
Megfogalmazni nem tudja hogy jatszani akar veled, kezdemenyezni nem tudja hogyan kell, marad az elkeseredett düh, azt meg megint nem tudja leplezni kezelni, az anya meg önmagaban is kinlodott a kocsival meg mindennel gondolom nem volt a toppon sem, nem csoda ha ök is mar csak beszolni tudnak ha incidens van mert màr bele vannak öszülve, ö ezt nonstop kapja valoszinü.majd ha nagyobb lesz akkor màr tud fülessel lesz.rni mindenkit mert mar tudja hogy a vilag miröl szol hogy lesz.r mindenki mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!