Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normális, hogy ettől ennyire...

Normális, hogy ettől ennyire ideges lettem? Vagy én vagyok a türelmetlen? Mit kellett volna tennem?

Figyelt kérdés
Buszon történt, nagy volt a tömeg, én álltam egy olyan széknél, amit így fel lehet hajtani. Felszállt egy babakocsis nő plusz vele volt még egy kisgyerek. A babakocsit betolta elém, a gyerekét leültette mellém (a másik székre, amit ugyanúgy le lehet hajtani) Na most így kb be lettem szorítva, esélyem se volt mozdulni onnan, de mondom mindegy is, majd elég lesz akkor, ha le akarok szállni, mivel az egyik gyerek a babakocsiba, a másik mellettem a széken, senki egy szót se szólhat, nem vagyok útba. Ez így is történt, de persze a gyereke mellettem folyamatosan rám dőlt, a nadrágomba kente a nyalókáját stb, anyuci persze rá nem szólna. Amikor szállnék le, akkor meg direkt rugdos a lábával a gyerek, hogy el ne tudjak sétálni előtte, rugdos és figyeli a reakciómat, anyuka természetesen itt is pont telibe kaksizta hogy a gyereke egy neveletlen szrdarab. Mindegy, nagy nehezen átvergődtem magam, de már rohadt ideges voltam, amúgy is utálom a kölyköket, ez meg aztán pláne felidegesített, legszívesebben megütöttem volna. Rászólni nem akartam a gyerekre, nem az enyém, ráadásul ha megteszem én vagyok a szemét. Annyira dühített a dolog, hogy borzasztó, arról nem is beszélve, hogy ezelőtt az incidens előtt volt egy másik gyerek a buszon aki meg mögöttem azt hitte hogy mászókán van, arra se volt rászólva...

2019. okt. 10. 19:27
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Pont ez a baja a gyerekeknek hogy amikor jok senki nem figyel rajuk.

Ez gyermekpszichologia es nem istenites, hogy akkor màssal probàljàk felhivni a figyelmet.

Egy ujszülött speciel csak sirni tud.es nem azert hogy idegesitsen azt is elhiheted.

Évekig csak nonverbalisan kepesek kommunikalni utana meg atmenet van a verbalis es nonverbalis közt.

A gyerek frusztralt volt. Es gyerek, azaz ö nem tud a gyk-n dohogni a felnöttek miatt. Mashogy fejezi ki. Ellentét van. Amig ö vidamparkban lenne, addig a felnött miatt vigyàzban kell ülnie, a többi ugyanolyan zombi felnött közt. Éretlenek még a tarsadalmi erintkezesre. Habar sok felnött is az.azt azert ne feledjük.

2019. okt. 11. 08:14
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
Még a felnöttek is èrtetlenek, nem tudom mit vàrnak igy egy gyerektöl tényleg.
2019. okt. 11. 08:15
 13/14 A kérdező kommentje:
Mindegy igazából, úgyse lehet az ilyenekkel mit csinálni. Majd igyekszem a saját gyerekemet úgy nevelni, hogy tudjon viselkedni és ne zavarjon másokat. Ha pedig mégis előfordul akkor majd rászólok, elmagyarázom neki hogy miért nem szabad. Igazából ha ennyit megtenne a szülő, hogy legalább rászól ha rosszat tesz a gyerek, már sokat segítene. De valamiért a szülők többsége nem is akarja nevelni a kölykét, csak megszüli, aztán hagyja hogy azt csináljon mindig amit csak akar. Nincsenek szabályok, semmi. Szomorú.
2019. okt. 11. 09:50
 14/14 anonim ***** válasza:
52%

Most megválaszoltad a kérdésed.

Igen,normális,de szerintem akkor se a gyereket kéne ke szyrdarabozni, mert nem ő neveli sajat magat,hanem a szulonek kene.

(Bar a gyerek utalatod-fobiad egy ido utan ugy is megszunik, lehet keson,lehet egesz koran)

2019. okt. 12. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!