Normális, hogy ettől ennyire ideges lettem? Vagy én vagyok a türelmetlen? Mit kellett volna tennem?
Pont ez a baja a gyerekeknek hogy amikor jok senki nem figyel rajuk.
Ez gyermekpszichologia es nem istenites, hogy akkor màssal probàljàk felhivni a figyelmet.
Egy ujszülött speciel csak sirni tud.es nem azert hogy idegesitsen azt is elhiheted.
Évekig csak nonverbalisan kepesek kommunikalni utana meg atmenet van a verbalis es nonverbalis közt.
A gyerek frusztralt volt. Es gyerek, azaz ö nem tud a gyk-n dohogni a felnöttek miatt. Mashogy fejezi ki. Ellentét van. Amig ö vidamparkban lenne, addig a felnött miatt vigyàzban kell ülnie, a többi ugyanolyan zombi felnött közt. Éretlenek még a tarsadalmi erintkezesre. Habar sok felnött is az.azt azert ne feledjük.
Most megválaszoltad a kérdésed.
Igen,normális,de szerintem akkor se a gyereket kéne ke szyrdarabozni, mert nem ő neveli sajat magat,hanem a szulonek kene.
(Bar a gyerek utalatod-fobiad egy ido utan ugy is megszunik, lehet keson,lehet egesz koran)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!