Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik ma még olyan intellige...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ma még olyan intelligens, igényes lány, akinek 175-nél alacsonyabb pasija van?

Figyelt kérdés
Csak mert azok a lányok, akik ha éppen nem egy colos +185-ös szépfiú mellett feszítenek, akkor egy kipattintott 175 körüli pasihoz simulnak a parkban, ami ma már nem olyan magas, de még mindig férfi magasság (főleg, ha kipattintja magát). De olyat, hogy egy 168 körüli csaj vele egymagas pasival járjon én még őszintén megmondom, utoljára csak a középsulis lányoknál láttam, akik még megilletődött romantikázással sétáltak kézen fogva a tejfölképű kis fiúbarátjukkal.

2019. okt. 17. 15:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%

"utoljára csak a középsulis lányoknál láttam"

Akkor nyisd ki a szemed .

2019. okt. 17. 17:53
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
165 vagyok, a férjem 160. Semmi gondom nincs a magasságával.
2019. okt. 17. 18:52
 13/15 anonim ***** válasza:
75%
Én is alacsony vagyok, humoros, optimista, kiegyensúlyozott egyéniség. Ez arra jó, hogy a lányok elmondják mindig, hogy "jaj de helyes vagy, hogy-hogy nincs barátnőd?"...de ha közeledek akkor passz
2019. okt. 17. 19:41
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Engem nem érdekel a férfi magassága és szerintem pont annyi nőt nem érdekel, mint ahányat igen.

Egyáltalán nem hiszem, hogy a sikertelenséget erre kell "kenni".

Ahogy írta valaki.. jó humor és stílus már sok nőnek főnyeremény, ha emellé még egy kicsit intelligens is akkor pláne. A baj mással van.

2019. okt. 18. 01:00
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
Érdekes, hogy noha rendre megbuknak az ilyen és hasonló feltevések, mindig újra és újra felüti a fejét a tévhit, miszerint csak a magas, jóképű, kigyúrt és pénzes pasiknak lehet csaja.
2019. okt. 18. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!