Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lány és egy ilyen fiú között lehet normális párkapcsolat?
Nem nagyon.
Mert vagy otthon ülünk, vagy elmegyünk, az egyik únni fogja, feszülni fog
Lehet.
Az egyik lehetőség, hogy kompromisszumot kötnek, mindketten nyitnak a másik felfogása felé, átveszik, ami jó, és levetkőzik azt, ami a saját szokásaikból rossz.
A másik lehetőség, hogy tiszteletben tartják egymást. A fenti esetben, hogy a lány nyitott, barátkozó, cserfes, spontán, míg a férfi csendes, határozott, biztonságos. Ha mindketten kiegyensúlyozottak, akkor az lehet vonzó a másik számára, még ha különbözőek is. Örömmel hallgatja a férfi, ahogy a nő mesél, és értékeli azt, hogy a férfi hallgatja, ott van neki.
Sok minden lehet működőképes, minden csak az adott személyesen múlik. De ekkora különbség esetén tényleg maximális elfogadás, és kiváló kommunikáció kell.
Működik. Nálunk én vagyok a nő és kissé introvertált, a párom pedig a férfi és szeret bulizni, beszélgetni. Soha nem buliztunk még együtt, de ezzel egyikünknek sincs problémája. Míg ő szórakozik (azért bizonyos kereteken belül) addig én egyedül lehetek kicsit. Szerencsére nem jár minden nap bulizni, hogy ez gondot okozzon.
19 és 23 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!