Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randim lesz hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Annyira reg randiztam azt se tudom mit vegyek fel vagy mit csináljak hogy jól alakuljon nem akarom elcseszni
Segítsetek kérlek
2019. okt. 16. 13:03
11/19 A kérdező kommentje:
Holnap 2kor a munkahelye elé megyek,abban a varosban dolgozik ahol én lakom.
De azt mondta majd meglátjuk a programra így Nemtudok készülni ...
2019. okt. 16. 14:27
12/19 anonim válasza:
Tipikus egyetemista kis kotsog pitsa! Annyi eszed sincs mint egy marék lepkének! Neki kellene eléd mennie a te munkahelyedhez!
13/19 anonim válasza:
Te mész elé, a programra meg csak annyit lök oda hogy meglátjuk? Már ennyiből elég nyilvánvaló hogy nem érdekled túlzottan vagy önző. Neked kérdező tenyleg ez a termeszetes hogy odarangat a ferfi első randonahol neki kenyelmes?
14/19 anonim válasza:
12-es, te egy kretén vagy.
Kedves kérdező, egy csinos ruha, amiben nem erzed magad feszelyezve, illat, smink, haj. Ha mar randira hivott, tetszel neki, ezt tartsd a fejedben :)
15/19 A kérdező kommentje:
A helyet én javasoltam mivel én itt élek,ő meg irt dolgozik és innen 20kmr e él.
Oda vissza rohangálnia semmi értelme nem lenne.
2019. okt. 16. 15:25
16/19 anonim válasza:
Szerintem sem kell túltolni. Amilyen a stílusod, ahogy megismert, ahogy megtetszettél neki azt a stílust öltözz csak kicsit csinosabban, kicsit tedd oda magad de ha elhívott akkor elégedett veled ahogy vagy. Légy kicsinosítva és jó lesz az. Mit csinálj? Menj el és légy kedves, normális. A többi jön magától.
17/19 A kérdező kommentje:
Kozben megvan a randi hely irtam ki újabb kérdést mert így méginkább gond!!
2019. okt. 16. 16:36
18/19 anonim válasza:
Csak lazán!
TE tetszel neki, nem az öltözeted.
19/19 anonim válasza:
Ruhát vegyél fel, meg az aktust majd videóra. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!