Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán zaklatásnak minősül a ismerkedés? Ha egy idegen férfi csak úgy oda jön hozzám céltalanul elkezd beszélgetni velem az zaklatás?
Figyelt kérdés
Ha a utcán sétálok és oda jön hozzám egy férfi és elkezdi ismeretlenül a Casanova szöveget akkor én zaklatásért kihívhatom rá a rendőrséget?
Nyilván a nők és én sem azért megyek a utcára hogy ismerkedjek hanem azért hogy elmenjek egy boltba stb és főleg ha sietel és feltartanak főleg egy idegen nyomja a szöveget azért én feljelentést tehetek a rendőrségen és a rendőrség elviszi a illetőt?
#szex #férfi #ismerkedés #nő #kapcsolat #párkapcsolat #anális #orális #társkereső #heteroszexualitás
2019. okt. 16. 09:37
31/33 anonim válasza:
Persze, r{gtön hívd ki rá a TEK-et is, hogy rögtön eresszenek bele egy sorozatot, amiért meg merte szólítani "őfelségedet". :)))
32/33 anonim válasza:
Ezt totál jól megszerkesztetted Bélám!
Én minden nap beszélgetek nőkkel, a városban. De nincs ellenükre!
#szex #férfi #ismerkedés #nő #kapcsolat #párkapcsolat #anális #orális #társkereső #heteroszexualitás
33/33 anonim válasza:
“Sietel” - ezért önmagában letöltendőt adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!