Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán zaklatásnak minősül a ismerkedés? Ha egy idegen férfi csak úgy oda jön hozzám céltalanul elkezd beszélgetni velem az zaklatás?
Ha a utcán sétálok és oda jön hozzám egy férfi és elkezdi ismeretlenül a Casanova szöveget akkor én zaklatásért kihívhatom rá a rendőrséget?
Nyilván a nők és én sem azért megyek a utcára hogy ismerkedjek hanem azért hogy elmenjek egy boltba stb és főleg ha sietel és feltartanak főleg egy idegen nyomja a szöveget azért én feljelentést tehetek a rendőrségen és a rendőrség elviszi a illetőt?
Pontosan én bulizni megyek a szórakozóhelyekre nem ismerkedni aki ismerkedni akar az menjen fel társkeresőre vagy pedig menjen el egy direkt társkeresős bulira rendezvényre de ne zaklasson ne zavarjon idegen lányokat.
Az megint más dolog ha egy férfi azért szólít le az utcán hogy megkérdezen valamit pl egy boltot hogy merre található akkor szívesen segítek , de ha csak oda jön hozzám céltalanul a nyomorék szövegével és ismerkedni akar aztán természetesen szexelni mert hiába mondjátok előbb utóbb úgyis d..gni akar minden fiú egy kis ismi misi után pár hét pár hónap után.
Ha ezért jön ide hozzám akkor egyértelműen elküldöm melegebb éghajlatra és szólok a biztonsági őröknek vagy a rendőrségnek.
Na, basszus, én meg pont arra vágynék, hogy egyszer egy helyes, kedves, udvarias idegen férfi megszólítson az utcán (buszon, boltban, konditeremben, stb), mert szépnek talál és szeretne megismerni. De kezdem azt hinni, hogy ilyen csak a mesében van...és lehet, hogy pont olyanok miatt, mint te kérdező.
33N
"Pontosan én bulizni megyek a szórakozóhelyekre nem ismerkedni aki ismerkedni akar az menjen fel társkeresőre vagy pedig menjen el egy direkt társkeresős bulira rendezvényre de ne zaklasson ne zavarjon idegen lányokat."
A nők is ismerkednek, kezdeményeznek. Majd szólok már nekik ezentúl, hogy nem azért vagyunk itt 😆 de csak egy rossz troll vagy, kár veled foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!