Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utcán zaklatásnak minősül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utcán zaklatásnak minősül a ismerkedés? Ha egy idegen férfi csak úgy oda jön hozzám céltalanul elkezd beszélgetni velem az zaklatás?

Figyelt kérdés

Ha a utcán sétálok és oda jön hozzám egy férfi és elkezdi ismeretlenül a Casanova szöveget akkor én zaklatásért kihívhatom rá a rendőrséget?

Nyilván a nők és én sem azért megyek a utcára hogy ismerkedjek hanem azért hogy elmenjek egy boltba stb és főleg ha sietel és feltartanak főleg egy idegen nyomja a szöveget azért én feljelentést tehetek a rendőrségen és a rendőrség elviszi a illetőt?

2019. okt. 16. 09:37
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%
Értem én hogy utcán nem, az idegenekkel való szoba nem állást nem értem. Mindenki idegenkent kezdi, szórakozóhelyen oda egy hozzád egy idegen azt is elkuldod, mert te bulizni jöttél, idegenekkel nem ismerkedsz?
2019. okt. 16. 16:01
 22/33 anonim ***** válasza:
57%
Kamus balfsz magát nőnek kiadó pasi vagy! Egy skizofrén lúzer!
2019. okt. 16. 16:11
 23/33 A kérdező kommentje:

Pontosan én bulizni megyek a szórakozóhelyekre nem ismerkedni aki ismerkedni akar az menjen fel társkeresőre vagy pedig menjen el egy direkt társkeresős bulira rendezvényre de ne zaklasson ne zavarjon idegen lányokat.

Az megint más dolog ha egy férfi azért szólít le az utcán hogy megkérdezen valamit pl egy boltot hogy merre található akkor szívesen segítek , de ha csak oda jön hozzám céltalanul a nyomorék szövegével és ismerkedni akar aztán természetesen szexelni mert hiába mondjátok előbb utóbb úgyis d..gni akar minden fiú egy kis ismi misi után pár hét pár hónap után.

Ha ezért jön ide hozzám akkor egyértelműen elküldöm melegebb éghajlatra és szólok a biztonsági őröknek vagy a rendőrségnek.

2019. okt. 16. 16:28
 24/33 anonim ***** válasza:
68%
A nők talán nem akarnak szexet? :D
2019. okt. 16. 16:31
 25/33 anonim ***** válasza:
Milyen az a direkt tarskeresős buli? Kezdek a 22-essel egyetérteni.
2019. okt. 16. 16:39
 26/33 anonim ***** válasza:
71%

Na, basszus, én meg pont arra vágynék, hogy egyszer egy helyes, kedves, udvarias idegen férfi megszólítson az utcán (buszon, boltban, konditeremben, stb), mert szépnek talál és szeretne megismerni. De kezdem azt hinni, hogy ilyen csak a mesében van...és lehet, hogy pont olyanok miatt, mint te kérdező.

33N

2019. okt. 17. 15:06
 27/33 anonim ***** válasza:
62%
Igen zaklatás, kivéve, ha a Brad Pitt, Chris Hemsworth,
2019. nov. 25. 23:49
 28/33 anonim ***** válasza:
40%
Igen zaklatás kivéve, ha a Brad Pitt,
2019. nov. 25. 23:50
 29/33 anonim ***** válasza:
69%
Igen zaklatás kivéve, ha a Brad Pitt, chris hemsworth, vagy jason momoa csinálja ezt veletek, mert akkor az flörtölés
2019. nov. 25. 23:51
 30/33 anonim ***** válasza:

"Pontosan én bulizni megyek a szórakozóhelyekre nem ismerkedni aki ismerkedni akar az menjen fel társkeresőre vagy pedig menjen el egy direkt társkeresős bulira rendezvényre de ne zaklasson ne zavarjon idegen lányokat."

A nők is ismerkednek, kezdeményeznek. Majd szólok már nekik ezentúl, hogy nem azért vagyunk itt 😆 de csak egy rossz troll vagy, kár veled foglalkozni.

2019. nov. 26. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!