Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez közeledési kísérlet volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez közeledési kísérlet volt a sráctól?

Figyelt kérdés

Egy üzletben dolgozom, és gyakran jár oda vásárolni, és mindig ilyen szégyenlősen mosolyog rám, látszik, hogy zavarban van, de sose szólított meg.

Most egy ugyanilyen mosoly után szép napot kívánt.

Ez jelenthet valamit?

2019. okt. 14. 15:56
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Ha ilyet mondok, ott már komoly szándék van mögötte. Senki másnak nem szoktam szép napot kívánni.
2019. okt. 14. 16:08
 2/9 anonim ***** válasza:
31%

Nem a jónapotból lehet kiolvasni, hogy tetszel-e neki, hanem a szemkontaktusból és a gesztusaiból.

Én is üzletben dolgozok, és már a pillantásaikból tudom, hogy tetszem-e vagy sem. Pláne ha le sem veszi rólam a szemét, vagy folyamatosan engem szugerál.

A tekintet a legárulkodóbb.

Némelyik már "szétdugott a szemével"...

2019. okt. 14. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
35%

A srác azért van zavarban, mert tetszel neki. Nem egy csajozógép, de attól még lehet nagyon értékes ember.

Gondolom azért írtál ide, mert tetszik neked. Nekem egyszer egy kiscsaj fizetéskor megszorította a kezem:) Csak akkor én voltam az eladó és a csaj volt a vásárló. Csinálj valamit, ha bejön neked. Pl kérdezz tőle valamit. Vagy kérdezd meg milyen napja volt tegnap. Tök banális kérdés is jó. De legalább elkezdtek kommunikálni.

2019. okt. 14. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
15%

HA, valóban közeledni akarna, akkor rád menne.

Egy "Szép napot!" az semmi. Vagy ha neki igen, akkor nem FÉRFI!

2019. okt. 14. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Valószínűleg bátortalan. Gondolj bele, oda jár vásárolni, ha koppan egy nagyot, nézhet új bolt után, de minimum mindketten nagyon kellemetlenül éreznétek magatokat. Nekem is tetszik eladó hölgy, mégsem szólítom meg, hiszen feltételezem alapból, hogy a munkája miatt kedves velem és nem azért mosolyog rám esetleg vagy kedves, mert tetszenék. Ez egy ilyen helyzet sajnos. Vevőként biztos nem "zaklatnám" az eladókat.
2019. okt. 14. 16:47
 6/9 anonim ***** válasza:
35%

5.-nek.

És ha "koppan"? Miért keresne másik boltot?

Csak onnantól levegőnek nézem az eladócsajt.

2019. okt. 14. 16:50
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Lehet, de én sok lánynak szoktam köszönni, akiknek a szemébe nézek, de nem akarok tőlük ettől semmi komolyat.

Nagyon remélem, hogy nem ültettem el a bogarat a fülükbe, és várják mikor lépek le a lovardából a deressel vörösrózsát a fogaim közt tartva...

2019. okt. 14. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:
21%
Ha félénk, akkor igen. Feldobhatnál neki valami témát, amiből elindulhatna egy beszélgetés.
2019. okt. 14. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
80%

Én ma sok embernek kívántam szép napot. Remek, most biztos azt hiszik, akarok valamit.

Jézusom...

2019. okt. 14. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!