Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bizonyítgatják itt még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bizonyítgatják itt még a 35 körüli vagy feletti nők, hogy ők kapósabbak mint valaha? Amikor ez a max 10%.

Figyelt kérdés
Egy olyan 32-35 évesen 10 ből 9 nő elkezd öregedni, és ez meglátszik rajtuk. Próbálják tartani magukat, kenceficékkel, állandó műkörmössel, fodrászattal. De az arcuk és a testük is már 30 as, ami nem 20-25 éves. Van az a szerencsées 10% akin 40 felett fog meglátszani, hogy öregszik, de a többi 35 körül már látványosan ráncosodik, töredezik a haja. Volt itt pár hónapja egy kérdés, és nagyon sok 35 feletti nő írt, hogy ő kapósabb, mint 20 on évesen. Na ezt nehezen hiszem el, hacsak nem mind az a szerencsés 10% ba van, aki jól tartja magát. Meg ugye ne tévesszük össze a nőt akarom hosszú távra, vagy csak meg akarok d.gni. Mert való igaz, sok 40 es nő is jó még szexre, de azért hosszú távra a 30-40 es férfiak is 30 alatti nőt akarnak (meg a minőség, nem mindegy ha egy huszonévest egy orvos szólítja le, a 40 éves nőre meg az útszéli munkások füttyögnek). Annó mikor tanár voltam, 4 tanárnővel voltunk táboroztatni. Hasonló kinézetű, csinos nőket képzeljetek el, csak az egyik 24 éves volt, másik 3 pedig 34-36 és 37 évesek. Na az ott lévő szervező 40 es férfiak (volt család ind a 3 nál) mind fűzni kezdték a 24 éves lányt. A másik 3 ra max egy bókot dobtak oda, hogy jó a pulcsid stb. De csak a huszonéves érdekelte őket.
2019. okt. 13. 20:22
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

"A nők nem férfiak, nekünk semmilyen korban nem célunk, hogy válogatás nélkül más faxba üljünk bele minden este."- pont ezt magyaraztam a ferjemnek tegnap:)

Mindenki oregszik, a kulonbseg az h ez 35+ mar nem tema, nem hoditani akarunk hanem megtartani. Mondjuk nekem 25evesen sem az volt az eletcelom h mindenki ram csorgassa a nyalat, epp eleg volt, ha az teszi aki nekem tetszik.

Azok bizonygatnak, akik kozossegi oldalakon pucsitanak es csucsoritenek likeokert es kovetokert, te meg Kerdezo szepen benyalod h ez a valosag:)

2019. okt. 14. 06:35
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkin meglátszik a kor. Ezzel nincs is semmi baj. Én 40 évesen több bókot kapok, többen udvarolnak (nem érdekel, mert vagyok egyedülálló) mint huszonévesen. Nem azért, mert jobban nézek ki. Nyilván 25 évesen feszesebb volt a bőröm, de most sokkal jobban érzem magam. Nem szédelgek a világban, hanem megtaláltam benne a helyem. Nem cserélnék a feszesebb bőrű önmagammal. Az, hogy adok magamra, az alap. A kisugárzás és az elégedettség nagyon sokat számít. Ha emellett még csinos is egy nő és nem akar 20 évesnek kinézni, akkor nem hátrány a kora. Pláne, ha nem fiatal huszonéves srácot keres :)

Vagy a kiszemelt férfi nem most akar még 5 gyereket tőle, mert abban tényleg nem versenyezhet egy fiatal nővel.

2019. okt. 14. 07:47
 23/30 anonim ***** válasza:
97%
amugy szerintem az itt a "nok megszunnek 30 felett" tezist hangoztati fiukak a gyakorin, a nadragjukba elveznenek ha egy szep 30as no ott lenne elottuk es azt se tudnak mit csinaljanak:))) masreszt meg en 25 eveskent csak szanalmat ereznek ha nos 40es pasi nyomulna ram - es nem a kora miatt, hanem mert gerinctelen es nem tartom ferfias tulajdonsagnak h elso adandi alkalommal mikor nincs ott a neje igy viselkedik. micsoda csodor... lol aztan hazamegy es igen dragam :)))
2019. okt. 14. 10:39
 24/30 anonim ***** válasza:
95%

Engem 32 (lassan 33) évesen 25-nek néznek. 26 éves a pasim. Ennyit a külsőségekről. Jó a genetikám hál Istennek. :D Meg az sem utolsó szempont, ha valaki jól érzi magát a bőrében, elégedett, kiegyensúlyozott, az meglátszik kívül is. ;)

32/N

2019. okt. 14. 11:06
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Na. Eljött a hétfő és itt az ideje heti 2x kiírni MEGINT, hogy a 25 feletti nők már senkinek nem kellenek. Ugyanaz a stílus, ugyanaz a megfogalmazás, ugyanaz a provokáló baromság.

Szedj már össze egy nőt, te retardált marha!

2019. okt. 14. 11:16
 26/30 Rockarc ***** válasza:
100%

Egy ferfi sosem a fiatal csajokat hajtja, hanem a sajat korosztalyaban ismerkedik. Azok az agyilag tinedzser szinten ragadtak, akik koslatnak a fiatal cafkak utan, azokat ne tekintsuk mar se tudatos, se ertelmes embereknek, mert agyilag is kihivasokkal kuzdenek, es emelett meg sulyos lelki es onertekelesi bajaik vannak. En inkabb szerencsetlennek nezem az ilyeneket.

43F

2019. okt. 14. 11:44
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
34 éves férfi vagyok, lassan családot szeretnék. Mi a franchoz kezdenék egy 25 éves nővel???? Pont hidegen hagy, mennyire tud a telefonja előtt csücsöríteni, meg mekkora probléma neki, hogy a cukimuki pudlikája depressziós a szomszéd macska miatt! Nőt szeretnék magam mellé, nem gyereket! Aztán, ha kell gyerek is, majd csinálunk!
2019. okt. 15. 14:09
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Statisztikát több ezer fős mintákkal szoktak felállítani... Ma már nagyon nem lehet könnyen betippelni a korokat se, nem tudom, honnan veszed a pontos értesüléseidet. Nem hiszem, hogy amikor az utcán megtippeled hogy ki hány éves lehet, akkor egyesével ellenőrzöd is az elképzeléseidet. Pedig lehidalnál, hogy akiket fiataloknak nézel, azok "öregek", miközben meg középiskolás leányok sminkelnek és öltöznek úgy, hogy évtizedekkel idősebbeknek látszanak.

Úgy tűnik, Te mindenről - a nőkről, a férfiakról, korról - csak a saját, korlátolt fantáziádra hagyatkozol, a látott dolgokat úgy magyarázod, úgy csavargatod, hogy a képzelgéseidet támasszák alá. De képzeld el, hogy pontosan ha valaki "komoly" kapcsolatra keres embert, akkor ott komolyan számít a hasonló gondolkodás, hasonló társadalmi háttér. Elég belegondolnod, hogy ma már annyira gyorsan változik a világ, hogy nagyon nem 20-30 év jelent generációváltást, hanem pár év alatt úgy érezheted, hogy a nálad ennyivel fiatalabbakkal már nincs közös téma, máson van a fókusz. Nyilván vannak olyan kivételek, akik későnérők vagy koraérettek a többséghez képest és kijönnek egy 10-20-30 év korkülönbséget hordozó kapcsolatban, de sokszor nagyon fárasztó az, hogy a másiknak hiányzanak azok a tapasztalatai, amiket azok az évtizedek hoznának magukkal. Sokszor az, ha idősebb fél vadászik jóval fiatalabbra, rejtett, tudattalan dolgoknak köszönhető, mint pl. megfelelési kényszer, önértékelési hiány, ami pont hogy nem egy elismerés a fiatal részére, hanem inkább megalázó, hogy az idősebb eszközként használja önmagának - vagy a világ, vagy a saját szemében való - "felértékelésére". Mert ő is bekajálta ezt, amit Te is, hogy a fiatalság az egyedüli érték a Földön. Nem éppen irigylésre méltó hiedelem, tönkrevágjátok vele életetek nagy részét...

Egyébként pedig gondolj bele, mennyi sok dolog lehet amögött, ha valaki "kapósabb" 30 fölött. Például a sok eleinte bátortalan vagy gyakorlatlan srác az évek múltával egyre tapasztaltabb és rámenősebb lesz, belejön az udvarlásba. Vagy az olyanok, mint Te - akik a saját kényszerképzeteik miatt egy normális kapcsolatra nem tudtak szert tenni addig - már mindenkivel bepróbálkoznak. Vagy sokan úgy gondolják, hogy most már ideje lenne egy komolyabb kapcsolatnak és ezért keresik a saját korosztályukat.

2019. okt. 16. 18:50
 29/30 anonim ***** válasza:
25%

Négyes!

Az, hogy nem minden a külső, arról légyszives tájékoztasd már a többi nöt, mert mindig visszautasítják a közeledésem, ha meglátják a képem.

Köszi...

2022. jan. 14. 18:55
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
Itt falun komolyak a 25 évesek, nem kell leírni őket.
2022. jan. 14. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!