Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem találni valaha nem kutyabolond nőt?
Félreértés ne essék szeretem a kutyákat, macskákat. De kint a kertben. Azonban imádok társasházban lakni. Szeretek moziba járni, ám füvet vágni utálnék. És már nagyon sokadik kapcsolatom megy tönkre azért, mert a nő megőrül a kutyákért és az útjaink szétválnak. Volt amikor beadtam a derekam és lett kutya. Nem bírtam lakásban elviselni, így szét is mentem a nővel. Legutóbbi barátnőm már pár hét után célozgatott rá, hogy mikor adom el a lakást mert így hova fog kerülni a kutya. Volt olyan is aki évekig könyörgött, hogy legalább valami kis töltött zokni méretű kutyát hagy tarthasson... elegem van, hogy nem tudok találkozni egy normális nővel aki felfogná, hogy egy 4 szobás társasházi lakás a belváros közepén micsoda lehetőség a gyerekek felnevelésére. Mert a kutya az első és a mindenek felett álló. Ja és az sem segít, hogy közel minden szomszédom tart valami szuper minire sz*rrá tenyésztett gnóm kutyát.
(35/f)
Én nagyon szeretem a kutyákat, de vallom, hogy az állatoknak kint a helye, nem a lakásban.
Mondjuk nincs kutyám, de ha lenne, akkor nagyobb fajta. Rühellem a gnómkutyákat.
Szóval vagyunk páran még.
Nekem kertes házam van az első kerületben. (Nem sorház)
De semmilyen fajta 4 lábú teremtmény nem teheti be a lábát. És én már ezt a randi előtt a tudtára adom.
Soha senki kedvéért egyetlen egy állat után nem fogok takarítani, és az ugatásától zárt osztályra kerülni.
28f
Na tessek, a 2-es valaszado mar ajalkozik is! Ugyan nem ajanlom, mert azt irja, hogy nagyon szereti a kutyakat..majd ezzel szembe is megy a kovetkezo mondataban, hogy a kistermetu kutyakat ruhelli..Abban viszont igaza van, hogy hozza hasonlo ostobakbol akad meg par..
A konkret kerdeshez: miert nem tisztazod mar ismerkedesnel, hogy te nem vagy nagy kutyabarat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!