Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretnék barátnőt, de én nem vagyok menő, túlságosan érzelmes vagyok ami egy lánynak sem kell?
23 éves vagyok és még sosem volt barátnőm, tudom hogy nagyon nagy szerencsétlen vagyok.
Az a baj hogy én nem olyan vagyok mit a többiek. Én nem akarom a lányokat kihasználni. És normális kapcsolatot szeretnék, és nem olyat ahol megjatszák magunkat egymás előtt, mert sajnos mostanában ez a szokás.
Kicsit kívülállónak érzem magam a korombeliekhez képest akiknek ennyi idősen már több kapcsolatuk is volt.
El sem tudom képzelni hogy milyen az ha egy lány szeret engem.
Úgy érzem hogy nekem esélyem sincs a lányoknál mert a menő fiúk lecsapnak a lányokra. A legutóbbi lány akivel próbálkoztam ismerkedni ő is egy menő fiút választott inkább, én helyettem.
Lassan már családot szeretnék, de még egy lányt sem pusziltam szájon.
Majd mindjárt jönnek a nők, és szórni fogják a megnyugtató hazugságot, hogy milyen normális pasi vagy te, ne add fel, majd találsz egy lányt, aki értékeli fog.
Te is tudod, hogy ez baromság. A tény ugyanis az, hogy 23 év alatt egy nőnek sem kellettél, vagy ha igen, valamiért nem jött össze a dolog.
Mit csinálj?
Azt, amit már rég kellett volna, ha gondolkodtál volna:
VÁLTOZZ MEG
Szerezz önbizalmat, és legyél egy határozott férfi.
Felreneveltek. Korai tinedzser eveidben, nem lazadtal, vagy levertek. Igy nem alakult ki benned az, hogy, hogy megallj a sajat labadon, kiallj magadert, nem tudod, hogy mire vagy kepes es meg a celjaidat is a szuleid jeloltek ki. Nyilvan igy nem hibaztal, nem mentel fejjel a falnak, nem tapasztaltad meg a korlataidat. De erre meg szukseg van, amig tobbe kevesbe vedett kornyezetben vagy. Ha hibazol, akkor is van mogotted egy szuloi vedohalo, amik tompitjak a kudarcot, ellenben erositik a batorsagot, mert tudod, hogy viszonylag olcson meguszol barmilyen okorseget, amit kitalaltal. Felnottkent mar mas a helyzet.
Nem vagy egyedul, ha ez vigasztal. 10 eves lemaradasban vagy kb. Most kell behozni azt, ami kimaradt. Egy olyan vilagban, ahol kimeletlenul eltaposnak, ha megerzik, hogy gyengebb vagy. Ha tovabbra is a sotetben bujkalsz, hogy nehogy felfigyeljen rad valaki, akivel meg kell kuzdened onmagadert, a velemenyedert, az igazadert, akkor semmi nem fog valtozni. Egyszer csak at kene esni a ferfiva valas folyamatan, szerintem nem eri meg meg 10 evet varni ra, hatha javul valami, mert nem fog.
43F
Nem azzal van baj, hogy nem vagy menő ês érzelmes vagy, hanem a következőkkel:
1. Kiknél is próbálkozol?
2. Ez a kérdés is csak P..csogás. Egy férfi nem p.csog, hanem ha valami nem jön össze, akkor elgondolkodik, hogy miért nem, levonja a tanulságot és változtat taktikát.
3. Hasonló a hasonlót vonzza, zsák a foltját mindig megtalálja. Utalok az első pontra. Miért nem egy ugyanolyan lánynál próbálkozol, mint te magad?
Változz meg, fordulj ki önmagadból, dobd el a személyiségedet, NE LÉGY ÖNMAGAD!
Kezdj el edzeni (ez most a legnagyobb "divat"), persze szigorúan valamilyen menő edzőteremben, gyúrd ki magad (nem kell extrém mértékben, de azért látszódjon még ruhán keresztül is). Ehhez nyilván szedned kell mindenféle "szart", de nem baj megéri...
Vegyél pár, mostanában divatosnak mondott rongyot, akár turkálóból is jó, ha nincs pénzed. A lényeg, hogy a menő márkák jól látjatóak legyenek rajtad.
Legyen kocsid. Ez alap. A legjobb ha valamilyen felsőbb kategóriás autókat gyártó cég egyik modellje. Pl.: Audi, BMW, Mercedes, Volvo stb.
Nem baj ha 20+ éves, csak ilyen legyen és kívülről ne nézzen ki nagyon ótvarul.
Legyen "ecsetfejed", kopasz semmiképp ne legyel és ne is kopaszodj. Ha kopaszodsz beszoptad...
Legyen valamilyen "menő" szakmád (vagy kamuzd be). Pl.: bankár, "menedzser", tanácsadó.
De mondhatod, hogy informatikus/mérnök/orvos vagy. Bár ezeket azért nehezebb kamuzni, főleg az utolsót.
Legyél rámenős, nagypofájú, nagyképű bunkó és játszd meg minden helyzetben a "kemény" gyereket. Ettől lesz ÖNBIZALMAD, ez maga az ÖNBIZALOM! Viszont arra is figyelj, hogy ne teperj igazán a kiszemelt nőstényért. Érezze, hogy téged nem kaphat ő sem meg csak úgy, hogy te viszont akármelyik nőt megdughatod és tucat szám rajonganak körül a csajok.
Nyilván mindehez hozzátartozik, hogy a régi barátaid, haverjaid, ismerősidet is ki kell dobnod, csak olyanok lehetnek a társaságodban, mint amilyen te is vagy (lettél).
Úgy nagyjából ennyit jut eszembe. Nyugodtan pontozzatok le...
Még annyit, hogy mindig az ellenkezője igaz annak, amit a nők mondanak. Szóval legtöbb azt fogja mondani/írni ide, hogy "legyél kedves, megértő, humoros, törődő blablablabal...". Ekkor nézd végig az én listámat és tudni fogod, hogy VALÓJÁBAN mit akarnak.
Egyébként legtöbbször stabil egzisztenciát (=pénzt), és azt, hogy jól megdugják őket mindig. És ez nem vicc. A többi igazából csak a figyelemfelkeltést szolgálja.
Lehet inkább a külsővel vannak problémák.
Valamiért nem vesznek észre a lányok.
Arc probléma vagy túlsúly?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!