Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, Veletek közölte már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, Veletek közölte már nyíltan férfi, hogy nem vagytok szépek/vonzóak? Utasitottak már el Titeket nyíltan?

Figyelt kérdés
Elsősorban nők válasza érdekel.
2019. okt. 10. 23:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
11%

Igen vannak bunkó, tapintatlan emberek - örülj neki, hogy legalább kibújt a szög a zsákjából, mármint megszabadulsz tőle. S vannak sértődöttek is, akik a frusztráltságuk miatt mondanak oda (mert kikosaraztad őket). Mindkettő típus olyan amit jobb nagyívben kerülni.

Egyébiránt nem tetszhetünk mindenkinek, de kit érdekel kinek nem tetszünk, fontosabb az akinek igen :)

2019. okt. 11. 01:07
 12/23 anonim ***** válasza:
Szia! Rossz körökben mozogsz. Tanulj, művelődj, keress sok pénzt. Az a nő jól jár aki megkapja a zacskós tahót? Ha a szépség eloszlásánál tartunk: nem minden férfi matyó hímzés. Amennyiben a rondaság nyomorúságot jelent, akkor a vakság, elvesztett végtag is. Aki ilyen embereken gúnyolódik, az emberi faj szégyene.
2019. okt. 11. 03:10
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Még általános iskolában a srác, akive 4 évig szerelmes voltam, közölte velem, hogy ronda vagyok:D

Ma már 24 vagyok és szerintem egész előnyös a külsőm (persze kinek mi tetszik alapon), a srác meg tavaly bepróbálkozott. elhajtottam.

2019. okt. 11. 04:27
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Középiskolában a sport osztályos fiúk elmentek mellettem és csak úgy odavetettek hogy "hogy nézel ki". Aztán jót röhögtek egymás között. Az ilyenek fel sem tudják fogni meddig megmarad ez az emberben és mit okoznak vele.
2019. okt. 11. 05:27
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nők többször szóltak be. Leginkább a hátam mögött sutyorogva, de azért hallottam. Ez mondjuk már rég volt.

Huszonéves korom elején ,alakult valami egy sráccal. Neki egy haverja egy buliban elkezdte mondani , hogy neki ez egészen fura, mert teljesen nem illunk össze, (szemelyesigre valóban masabbak vagyunk ) majd közölte, nem érti ,hogy nézhet rám nőként. Az este végén még azt akarta aludjak nála. Pff.

2019. okt. 11. 06:38
 16/23 anonim ***** válasza:
70%

Mivel szép/vonzó vagyok, így ilyet még nem hallottam. Majd 20 év múlva biztos hallani fogom. Ennek ellenére is viszont többször kaptam visszautasítást, mert egy dolog a külső, azért a szimplán csak "szép" sem mindenkinek üti meg azt a mércét, amire felkapja a fejét, amitől neki tetszeni fog az illető, szóval én sem jövök be mindenkinek, nyilván, másrészt meg csomó más indoka is lehet valakinek, hogy visszautasítson, ami akár az én személyiségemből adódik, akár az ő életéből.

Mindig nyíltan történt az elutasítás, tekintve, hogy a közeledésem is mindig direkt és egyértelmű volt.

2019. okt. 11. 06:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan vannak ilyen bunkók akik leszólják valaki külsejét? :-( Én állítólag szép vagyok, nincs férfi problémám, de ha bepróbálkozik egy számomra "csúnya" férfi sose mondanám neki vagy nem éreztetném vele ezt max. annyit, hogy Nekem nem az esetem... de olyan is volt akit elsőnek csúnyának láttam, de a lelke szép volt így megszépítette a szememben a külsejét is. Szerintem az ilyen emberek akik beszóltak neked saját magukkal sincsennek megelégedve vagy valami lelki nyomoruk van amit mások sértegetésével kompenzálnak. Neked kár ez miatt rosszul érezned magad. Lehet nem vagy a világszépe, de legalább egészséges vagy - tudom lehet sovány vigasz, mert mindenki elsőkörben azt nézi mennyivel jobb lenne HA.... nem pedig mennyivel rosszabb lenne Ha...
2019. okt. 11. 07:11
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Kamuuuuuu

Egy nő írjon akinek ilyet mondtak, vagy egy fotót mutassatok ... nem lesz mert ez kamu!!!

2019. okt. 11. 09:46
 19/23 A kérdező kommentje:

Én nem kamuzok.

Amúgy pont ezen az oldalon történt meg a minap, hogy kep küldése után lekoptatott a másik fél, még beszélgetni sem akart utána már.

Jó lenne, ha kihuznad a fejedet a seggedbol utolsó!

2019. okt. 11. 11:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Ok akkor küldj egy valódi saját fotót privátba!

Tuti hogy kitalálsz valami kamut hogy miért nem, vagy egy kamu fotót küldesz. Leginkább mert itt nem szoktak a csajok fotót küldeni magukról , még azok se akik valóban nőneműek és nem csak annak adják ki magukat.

2019. okt. 11. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!