Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik még nem voltak nővel! Miért sóvárogtok
annyira utánuk?
Figyelt kérdés
Miért vágytok annyira utána? Sok kérdező kérdésében olvasom, hogy úgy beszél a dologról, mintha az nem tudom milyen csoda volna, már-már teljesen túlmisztifikálva az egész szexet. Egy meztelen nő látványa hiányzik annyira?
Persze, hogy nem nagy szám egy meztelen nő látványa. Szerintem még a maga a szexnek a behatolás része sem annyira nagy szám. Nekem speciel maga a közösülés mint két nemi szerv egymásba fonódása sem az alfa és omega.
Nekem az intimitás hiányzik. Az, hogy nincs akit átölelhetek, megcsókolhatok és akinek érezhetem a testét mikor megérintem. A szex itt csak utódlagos dolog. Maga az a tudat, hogy végre van valaki aki nem tart semminek, aki szintén a bizalmába enged, akivel együtt elégíthetjük ki egymás vágyait közösen egymás boldogságára. Ez hiányzik.
2019. okt. 8. 17:18
3/8 anonim válasza:
Nem sóvárgok utánuk, mert már egy ideje nem is érdekelnek. Persze, ha felbukkan valaki aki minden porcikámért odáig van (utópia) azt nem fogom elzavarni, de az aggszüzesség megtanított szenvedni és megtanított arra, hogy baromira ne legyek ösztönlény és ne engedjek a nők játékszabályainak. A szexet is csak sokadlagos szemponttá vált és ma már sokkal fontosabb számomra, hogy ne legyen romlott a személyisége, minthogy felálljon rá a farkam. Sokkal objektívebb, erősebb ember lettem ezáltal.
2019. okt. 8. 17:35
4/8 anonim válasza:
Az előző gondolatmenetemet folytatva: azt viszont simán elhiszem, hogy a fiatalabb korosztálynak (én 26 vagyok) valóságos fizikai tortúra a barátnőhiány főleg, ha felrobbannak a libidótól (ellentétben velem akinek egy nagy 0) és egészséges érett testük van (én nyikhaj, halvérű), mert akkor valóban nehéz lehet parancsolni a faroknak. De hosszú évek nőhiánya meghozza a lenyugvást és a szüzesség egyre inkább ki tudja ölni a vágyat. Majd az a paradoxon fordul elő, hogy minél tovább szűz egy pasi annál kevésbé fogja érdekelni, hogy nincs barátnője mintsem, hogy egyre jobban rágódjon rajta.
2019. okt. 8. 17:39
5/8 anonim válasza:
Mert már unom a jobb kezem...
2019. okt. 8. 18:04
6/8 anonim válasza:
Én lábfétises vagyok, és kíváncsi lennék egy nő lábfejére.
2019. okt. 8. 18:06
7/8 anonim válasza:
Sóvárogjon utána a faxom. :))
2019. okt. 8. 18:24
8/8 anonim válasza:
Elég ocsmány nőkben lehetett részed, kedves kérdező. sajnállak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!