Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ilyen szerencsétlen életű, hogy egy lánnyal sem jön össze semmi?

Figyelt kérdés

Próbálkozom de nem tudok barátnőt találni. Most is volt egy lány akivel ismerkedem de inkább a volt barátját választotta.

22 éves vagyok és még egy barátnőm sem volt, míg másnak már 4-5. Nagyon rossz érzés, úgy éreztem hogy kimaradok valamiből, meg lemaradok a többiekhez képest :/

Hogy lehet azt elfogadni ha az ember nem kell egy lánynak sem?

2019. okt. 10. 11:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem "egy lánynak sem", hanem annak akit kiszúrtál magadnak. Erős a gyanúm, hogy magad fölé választassz?
2019. okt. 10. 11:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Ismerős:(

20/L

2019. okt. 10. 12:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írta : magad fölé választasz!

Pl , ha alacsony vagy, csóró , pufi - dagi, akármelyik ! Akkor a hétköznapi csinos vékony lányokat el is felejtheted.

2019. okt. 10. 12:23
 4/8 anonim ***** válasza:

En 35 eves vagyok, ugyanitt.

Van ez igy, sajnos....

2019. okt. 10. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
3# Nehogy azt hidd, még a nem túl dekoratív lányok is találnak maguknak jóképű srácot.
2019. okt. 10. 12:31
 6/8 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy nem vagy valami jóképű gyerek.

A csinos lányokat így kb el is felejtheted.

Két lehetőséged van:

1. Lentebb adod és összejösz neked nem tetsző túlsúlyos/ronda nővel.

2. Továbbra is próbálkozol és várod a csodát (ami lehet soha nem jön el), hogy egy csinos nő meglát benned valamit)

2019. okt. 10. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:
MILF-et keress, ne tinilibát!
2019. okt. 10. 17:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Átérzem, bár én elég nehéz eset vagyok. 19/L
2019. okt. 10. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!