Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm a páromra?
Az én romániai netes barátnőm is ezt csinálta. Előző párommal össze is vesztünk emiatt, utána meg ezért vele. Nem beszéltem vele egy hónapig. Mostaninál teljesen kifordult magából, kénytelen voltam végleg megszakítani vele emiatt a kapcsolatot. Lassan egy éve ennek.
Faszozta a pasimat... Találkozni természetesen szerettem volna vele, de ezt nehéz volt összehangolni, ő az apukáját ápolja, én nem dolgoztam ekkor... Hisztizett, ha csak pár órát nem írtam neki, jó, igaz, mikor szingli voltam, napi szinten több órát írkáltunk... Nem értette meg, hogy itt is lettek haverjaim, s volt, hogy megittam velük pár italt, s nem tudtam mindig rögtön válaszolni. Én szerettem, de ahányszor összekaptunk, mindig a párom ellen uszított. Mikor terhes lettem, pont volt egy vitának emiatt, erre azt írta neki csináltasson apaságit, mert egy szajha vagyok.
Sajnálom, hogy így alakult, de ezt már nem bocsáthattam meg. Mentegette magát, hogy a párja írt, de ez 100%,hogy kamu volt.
Még mindig gondolkodom, hogy megkeressem, de egyszer elcseszte az esélyét... Pedig hiányzik, vele mindig megbeszélhettem mindent :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!